TrafiX - Maksimum Trafik Sigortası Yaptırmanız İçin 10 Neden

Zorunlu trafik sigortasından çok daha fazlasını sunan Mapfre TrafiX - Maksimum Trafik Sigortası Paketi, birbirinden cazip avantajlar içeriyor. Siz de bu avantajlara göz atabilir, 10 maddede Trafix Sigortası’nın farkını net bir şekilde anlayabilirsiniz...

Trafik Sigortası Neden Yaptırılır?
Otomobil, kamyon ve motosiklet gibi tüm kara yolu araçlarını kapsayan trafik sigortasının amacı;
herhangi bir kaza halinde karşı tarafın malına ya da canına verilebilecek olan hasarı kısmen veya tamamen karşılamaktır. Araç sigortasının detayları güncellenen yasal düzenlemelere ve sigorta şirketlerinin sunduğu teminatlara bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.
Türkiye'deki en yaygın sigorta çeşitlerinden biri olan trafik sigortası, 2918 Sayılı Karayolları Kanunu gereği kara yolunu kullanan tüm motorlu araçlar için zorunludur. Bu yüzden polis kontrollerinde araçlarda yer alması gereken belgelerden biri trafik sigortası poliçesidir.
Bir sorumluluk sigortası olan ve kara yolunda araçlarının 3. şahıslara verebileceği maddi ve bedeni hasarları karşılayan zorunlu trafik sigortası, kişinin kendi aracına ya da kendisine verebileceği hasarları kapsamıyor, kasko sigortasının yerine geçmiyor ve manevi tazminat taleplerini de karşılamıyor.
TrafiX - Maksimum Trafik Sigortası Yaptırmanın Önemi
Zorunlu trafik sigortasından daha fazlasını bekleyenler ya da aracına kasko yaptıramayanlar için ideal bir seçenek halini alan Mapfre Trafix Sigortası, cazip avantajlarından dolayı farklı açılardan önem taşıyor.
1. Zorunlu trafik sigortasının tüm teminatlarını içeren Trafix Sigortası, herhangi bir kaza durumunda karşı tarafa verilebilecek maddi ve bedeni zararları karşılıyor.
2. Zorunlu trafik sigortasının teminatını aşan tutarları belirli sınırlar dahilinde karşılayan ihtiyari mali mesuliyet sigortası da  Trafix Sigortası kapsamında yer alıyor.
3. Ana teminatlara ek olarak birçok farklı teminatı veya hizmeti isteğe bağlı şekilde poliçenize dahil edebilirsiniz.
4. İsteğe bağlı koltuk ferdi kaza sigortası yaptırabilir, böylece kendinizi ve sevdiklerinizi herhangi bir yaralanma, sakatlanma ya da ölüm durumlarına karşılık teminat kapsamına alabilirsiniz.
5. Trafix Sigortası üzerinden isteğe bağlı çekici hizmeti talep edebilir, böylece yolda kaldığınızda endişelenmezsiniz.
6. Çekici hizmetinin yanı sıra aracın kurtarılmasını da yine isteğe bağlı olarak değerlendirebilirsiniz.
7. Kaza sonucu bir yaralanma söz konusu ise talep üzerine nakil işlemi gerçekleştirilebilir.
8. İsteğe bağlı olarak yararlanabileceğiniz diğer bir hizmet ise bilgi ve organizasyon servisi.
9. Pek çok hizmeti tek bir sigorta üzerinden sağlayabilirsiniz.
10. Tüm bunları bütçenizi zorlamayan trafik sigortası fiyatları ile elde edebilirsiniz.
Trafik sigortasından üst düzeyde yararlanmak isteyenlere hitap eden Mapfre Trafix Sigortası dışında Mapfre Kasko Sigortası ile kendinizi ve aracınızı güvence altına alabilir; araç sigorta sorgulama, trafik sigorta sorgulama, araç sigorta fiyatları ve araba sigortası gibi konularda da yine Mapfre Sigorta'ya danışabilirsiniz.

İlk yayın tarihi; Aralık 2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara