Yeni marka sloganı “Her Yükte Birlikte”

 Yeni CargoFord Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, yeni marka sloganı “Her Yükte Birlikte”nin iletişim kampanyası kapsamındaki etkileyici filmini izleyicilerle buluşturdu.
55 yılı aşkın kamyon üretim tecrübesi ve müşteri deneyimi ile global pazarlarda ve Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet gösteren Ford Trucks, gönüllere

Otomobiliniz ve siz trafiğe çıkmaya hazır mısınız?

Özellikle büyük şehirlerde trafiğe çıkan araç sayısı her geçen gün artarken, trafikte hem güvenlik hem de arıza ve kaza durumunda hayat kurtaran araç-gereçlerin önemi bir kat daha artıyor. Kiralanan şirket araçlarının yaygınlaşması ve şirket çalışanlarının direksiyon başında geçirdiği sürenin uzaması da aynı zamanda araçlarda güvenli ve konforlu yolculuk ihtiyacını artırıyor. Bu doğrultuda online alışveriş verileri de, bel desteği gibi konfora yönelik ürünlerin yanı sıra araçlarda bulundurulması zorunlu ilk yardım seti gibi ürünlerin satışının artışta olduğunu ortaya koyuyor.

Mutlu Akü, Üstün Başarı” ödülüne layık görüldü.

Türkiye akümülatör sektörünün lideri Mutlu Akü’nün internet sitesi, Interactive Media Awards (IMA) tarafından 2015 yılı “Transportation” kategorisinde “Üstün Başarı” ödülüne layık görüldü.
Her yıl farklı kategorilerde birçok katılımcının yer aldığı dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden Interactive Media Awards (IMA) 2015 yılı sonuçlarını açıkladı. 

AKUT ÇOCUKLARI DOĞA İLE BULUŞTURUYOR!

 akut doğa ve çocuklarlaAKUT Arama Kurtarma Derneği'nin millî sporcuları ve uzman eğitmen kadrosu tarafından organize edilen AKUT YAZ KAMPI hazırlıkları başladı.
Geleceğimiz olan çocuklarımızın, okullarından özel araçlarımızla alınıp kamp alanımıza getirilmesiyle başlayacak olan kampımız; güvenli yaşam, afetlere hazırlık, gönüllülük bilinci, doğaya saygı ve doğayla barışık yaşam temalarından

Finale kalanlar; A4, Egea, Tucson, Astra, Talisman, SuperB, XC-90

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasının finalistleri belli oldu. OGD üyesi 64 otomotiv gazetecisinin yaptığı oylama sonucunda 22 aday otomobil arasından Audi A4, Fiat Egea, Hyundai Tucson, Opel Astra, Renault Talisman, Skoda Superb ve Volvo XC-90 finale kalmaya hak kazandı.

İTÜ ARI TEKNOKENT OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN YOLUNU İTÜ ÇEKİRDEK’LE ÇİZİYOR

 gelecek akıllı araçlardaİTÜ ARI Teknokent bünyesinde bu sene 5.yılına giren İTÜ Çekirdek ‘Erken Aşama Kuluçka Merkezi’, “Otomotiv Teknolojileri” kategorisi için 2016 başvuruları devam ediyor. Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak otomotiv girişimcilerinin desteklendiği ve ödüllendirildiği İTÜ Çekirdek’te bu sene “Otomotiv Teknolojileri” kategorisine başvurmak isteyenler için ise son tarih 15 Nisan 2016.

Yeni Renault Trucks T

 Yeni Renault daha verimliRenault Trucks T, lansmanının ardından üç sene olmadan kullanıcıları için daha da az işletim maliyetleri sağlamak üzere 2016 versiyonu ile sunuluyor. 
T serisinin 2016 versiyonu, şaside ve güç aktarma organlarındaki yenilikler ile hem yakıt tüketimini ekstra %2 oranında azaltıyor hem de taşıma kapasitesini 114 kg arttırıyor. Bu yeniliklerin yanı sıra GPS ile öngörülü

Otonom sürüş teknolojisi; KIA “DRIVE WiSE”

 Yeni teknolojilerYol güvenliği ve sürüş desteği konusunda inovasyonlar yapan KIA, otonom sürüş teknolojilerinde büyük bir hızla ilerliyor. KIA, otonom sürüşe imkân veren, ileri düzey sürücü destek sistemlerini “DRIVE WiSE” adıyla markalaştırdı. “DRIVE WiSE” teknolojileri ile gelecekte araç kullanmak daha güvenli ve daha kolay hale

2016 Uluslararası En İyi Pick-Up Ödülü yeni Nissan Navara’nın.

Nissan, Pick-Up pazarındaki başarılı temsilcisi Navara’yı yeniledi. Nissan’ın 12’nci nesil Pick-Up’ı olarak yollara çıkan yeni Nissan Navara, yeni beş bağlantılı arka süspansiyon sistemiyle off-road yeteneklerinden ödün vermeden SUV benzeri sürüş konforu sunuyor. Yeni 2.3 dCi motor daha yüksek bir performans sunarken yakıt tüketimini ve emisyon değerlerini düşürüyor. Yeni

Türkiye’nin lastiği Milli Takımda

 Türkiyeni yerli lastiğiTürkiye’nin Lastiği Petlas’tan Türk Futboluna Büyük DestekTürkiye’nin lastiği sloganıyla yola çıkan ve tamamen yerli sermayeli Türkiye’nin en büyük lastik üreticisi olan Petlas, Milli Takımlar Resmi Lastik Tedarikçisi oldu. Antalya’da A Milli Futbol Takımı’nın İsveç ile yapacağı hazırlık karşılaşması öncesinde TFF Yönetimi ve Petlas Yönetimi arasında geçen imza töreni ile 1 yıl süresince Milli Takımlar Resmi Lastik Tedarikçisi Petlas oldu.

15 adet 2016 model Mercedes-Benz Vito Base 518 D


VTR Turizm yeni araç alımında tercihini yine Mercedes-Benz Vito’dan yana kullandı. Özel transfer alanında İstanbul, Ankara ve İzmir bölgelerinde faaliyet gösteren İstanbul merkezli VTR Turizm, bir kez daha Mercedes-Benz’i tercih etti. Şirket, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv aracılığı ile filosuna 15 adet Mercedes-Benz Vito ekledi.

Yerli otomobil için kampanya..

Yerli otomobil konusunda farkındalık oluşturmak ve yerli otomobili desteklemek adına internettte bir kampanya başlatıldı..Devrim Otomobili'yle başlayan süreçte farklı nedenlerle Devrim'de dahil  bir çok yerli araç hayata geçemedi..Bu konuda en son hacettepe Üniversitesi'nin bir projesi de fazla ilerleyemedi..Yazının devamını buradan okuyabilirsiniz.

OTEK 16; 23-24 Mart'ta

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine  Teknolojileri Kulübü'nün düzenlediği 
Otomotiv Teknolojileri Etkinliği 2016 (OTEK'16) yarın başlıyor.
İnternetten ücretsiz kayıt olarak gidilebilen etkinlik programı aşaıda yer alıyor.
Kayıt için http://bit.do/otektelafisiyok
 

İşinde prestijli olmak isteyen otobüsçünün tercihi pazar lideri TEMSA Prestij yenilendi

 yeni model tanıtıldıPrestij SX, son 2 yıldır olduğu gibi hizmet sürecinde farklılık arayanların birinci önceliği olmayı hedefliyor. TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, “İşimiz, müşterimize her zaman en iyi aracı sunmak. Prestij SX’i konforuyla, güvenlik donanımıyla ve tasarımıyla tamamen yenileyerek pazara sunuyoruz. 
Son 2 yılın pazar lideri ürünümüz Prestij’in yeni

İstanbul trafik sıkışıklığında liderliği Meksiko'ya bıraktı

Navigasyon devi TomTom, (TOM2) dünyada trafiği en yoğun şehirleri raporladığı TomTom Trafik Endeksi ‘nin sonuçlarını açıkladı. Endekse göre geçen yıl yüzde 58’lik sıkışıklık oranıyla dünya listesinin zirvesinde yer alan İstanbul, liderliği Meksika’nın başkenti Meksiko’ya bırakarak üçüncü sıraya indi. 2015 yılında İstanbul’daki sıkışıklık oranı yüzde 50’ye geriledi. Yüzde 59 ile en yüksek trafik sıkışıklığına sahip şehir olan Meksiko’yu yüzde 57 ile Bangkok, yüzde 47 ile Rio De Janeiro, yüzde 44 ile Moskova izledi.

Yeni Volkswagen Transporter Comfortline’de güvenlik ve konfor standart

 yeni vw transporterVolkswagen Ticari Araç, efsanevi modeli Transporter’ın beklenen Comfortline donanım seçeneğini pazara sundu. Dinamik ve şık tasarımıyla Yeni Transporter Comfortline’da birçok güvenlik ve konfor sistemi de sunuluyor.
Yeni Transporter Comfortline’ın dış tasarımındaki farklılıklar

Aracınız ve siz trafiğe çıkmaya hazır mısınız?

Özellikle büyük şehirlerde trafiğe çıkan araç sayısı her geçen gün artarken, trafikte hem güvenlik hem de arıza ve kaza durumunda hayat kurtaran araç-gereçlerin önemi bir kat daha artıyor. Kiralanan şirket araçlarının yaygınlaşması ve şirket çalışanlarının direksiyon başında geçirdiği sürenin uzaması da aynı zamanda araçlarda güvenli ve konforlu yolculuk ihtiyacını artırıyor. Bu doğrultuda online alışveriş verileri de, bel desteği gibi konfora yönelik ürünlerin yanı sıra araçlarda

YENİ C4 VE BERLINGO İLE HER ZAMAN, HER YERDE “ÇEVRİMİÇİ” KALIN

 yeni citroen c4Citroën, yeni C4 ve yeni Berlingo modellerinde 2016 model yılı için yeni donanımlar sunmaya başladı. İlk olarak yeni C1 modelinde kullanılan Mirror Screen özelliği yeni C4 ve yeni Berlingo modellerinde de donanım listesine eklendi. Ayrıca Citroen C4 Cactus modeline de özel seri “Jelly Kırmızı” renk seçeneği

TOSFED Haftasonu Sezonu Açıyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED 2016 sezonu, Karabük Safranbolu’da offroad ve İzmit Körfez Pisti’ndeki karting yarışları ile başlıyor…
2016 Türkiye Offroad Şampiyonası sezon açılış yarışı, Karabük Offroad Kulübü tarafından 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Karabük Safranbolu ilçesinde gerçekleşecek.

TÜRK OTOMOTİV SANAYİİNİN “SA 8000 SOSYAL SORUMLULUK BELGESİ”NE SAHİP İLK ÜRETİCİSİ KARSAN

Yarım asırlık geçmişiyle Türk otomotiv sanayiinin en köklü kuruluşlarından olan Karsan, TÜV SÜD firmasından “SA 8000 Sosyal Sorumluluk Belgesi”ni alarak, Türkiye’de otomotiv sektöründe bu belgeye sahip ilk üretici oldu.
Türkiye’nin alanında lider kuruluşu TÜV SÜD firması tarafından 7 – 11 Mart 2016 tarihleri arasında Karsan’da gerçekleştirilen SA 8000 Sosyal Sorumluluk (Social Accountability) denetimi başarı ile sonuçlandı. Böylece Karsan; markasının yurtdışında varlığını güçlendirmek ve işveren markasına prestij kazandırmak için, sahip olduğu ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001 ve ISO 18001 sertifikasyonlarına

İnsansız akıllı otopark Parkolay’ı 1 yılda 110 bin araç kullandı

İzmir Alsancak’ta 280 araç kapasitesiyle 2014 sonunda hizmete giren ve Türkiye’nin en büyük ‘tam otomatik otoparkı’ unvanını taşıyan Parkolay, İzmir’deki trafik ve park sorununa önemli bir çözüm getirdi.
Tam otomatik olarak sürücülerin araçlarını el değmeden park etmelerine olanak tanıyan ve azami 200 saniyede

30. Olağan Genel Kurul’u gerçekleştirilen OTOMOTİV DİSTRİBÜTÖRLERİ DERNEĞİ’NİN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Türk otomotiv sektörünün 47 markasını çatısı altında barındıran Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) 30. Olağan Genel Kurul Toplantısı T.C. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Fatih Çiftci’nin katılımıyla gerçekleştirildi. 2015 yılının detaylı otomotiv sektörü değerlendirmesinin ve 2016 yılı beklentilerinin paylaşıldığı Genel Kurul’da yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri’nin seçimi de gerçekleştirildi.

OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN YOLU İTÜ ÇEKİRDEK’LE ÇİZİLİYOR

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde bu sene 5.yılına giren İTÜ Çekirdek ‘Erken Aşama Kuluçka Merkezi’, “Otomotiv Teknolojileri” kategorisi için 2016 başvuruları devam ediyor. Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak otomotiv girişimcilerinin desteklendiği ve ödüllendirildiği İTÜ Çekirdek’te bu sene “Otomotiv Teknolojileri” kategorisine başvurmak isteyenler için ise son tarih 15 Nisan 2016.

Mercedes'in Renkleri

 yeni Travego ve renkleriMercedes Benz Travego'dan renkler üzerine bir çalışma!Magazin Ulaşım Sitesinin Yeni Travego ile
 ilgili inceleme, yorum ve renklerini özet olarak burada, detaylı olarak Magazinulasim.com da bulabilirsiniz..

Edox, Sauber F1 Ekibi'nin Premium Ortağı oldu

2016 FIA Formula Şampiyonası öncesinde Sauber F1 Takımı; Premium Ortağı olarak EDOX ile anlaşmasını duyurmaktan mutluluk duyarız. İsviçreli saat üreticisi EDOX, yenilikçiliği ve İsviçre saatçilik geleneğini 130 yılı aşkın bünyesinde barındırır.EDOX İsviçre'nin en hızlı büyüyen saat üreticilerinden biri olarak, motor sporları ve su sporları Dünyasına adanmış lüks saatler için ama aynı zamanda sofistike saat meraklıları için de şık bir yelpaze sunmakta.

Yeni Subaru Küresel Platform, içten yanmalı, hibrid ve elektrikli otomobillere uygun.

 en yeni platformSubaru’nun gelecek nesil platformu, markanın 2025’e kadar sunacağı elektrikli, hibrid ve içten yanmalı motorlu araçların tamamına uygun, gövde sağlamlığı ve performansta gözle görülür bir gelişme sağlayacak. Platform’un ilk olarak kullanılacağı Yeni Impreza

Türkiye'de uzun yolda en çok rock müzik dinleniyor

Şehirler arası yolculuk paylaşım ağı BlaBlaCar'ın üyeleri, uzun yolları müzik dinleyerek kısaltıyor. BlaBlaCar Türkiye üyelerinin müzik dinleme alışkanlıklarıyla ilgili yapılan araştırma, ağırlıklı olarak gençlerden oluşan üyelerin yolda en çok rock müzik dinlediklerini ortaya koyuyor. 

TEMSA ARGE Merkezi farkını gösterdi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan “Özel Sektör ARGE Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri” çalışmasına TEMSA, yenilikçilik ve girişimcilik raporu ile katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda TEMSA ARGE Merkezi, “İyi Uygulama Örnekleri” arasında yer almaya layık görüldü. Bu kapsamda TEMSA ARGE Merkezi, nisan ayında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenecek paylaşım toplantısında sunum yapmaya ve sanayi firmalarına

Infiniti’nin bugüne dek sunduğu en güçlü V6 motor

 en güçlü motorInfiniti’nin Q60 Coupe ve Q50 modellerinde kullanılacak VR30 kodlu yeni V6 motorun üretimi Japonya’da başladı. 405 PS’lik VR30 motor, Infiniti’nin bugüne kadar sunduğu en güçlü V6 motor unvanını kazandı.
  • Infiniti’nin bugüne dek sunduğu en güçlü V6 motor
  • “VR30” özellikli motorlar, sadece Infiniti markasında, 2016 model Q50 “Spor Sedan” ve yepyeni Q60 “Spor Coupé” modellerinde kullanılacak.

Pegasus Kargo ve İstanbul Üniversitesi sektörü buluşturuyor

Pegasus Kargo ile Türkiye’nin ilk ve tek lojistik fakültesi olan İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi iş birliğinde 23 - 24 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Konferansı sektörde kariyer yapmak isteyen öğrencilerle sektörün farklı alanlarında faaliyet gösteren çok sayıda kuruluşun temsilcilerini bir araya getirecek.

BFGoodrich®, otomobil tutkunlarının hayalleri “Good Project” ile gerçekleştirecek

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin tarafından üretilen BFGoodrich®, “Good Project” projesi ile yeni internet sitesiwww.bfgoodrich.comun açılışını gerçekleştiriyor. Türkiye’nin de dahil olduğu Good Project projesi kapsamında, bugüne dek mali imkânsızlıklar nedeniyle hayallerini gerçekleştirememiş otomobil tutkunlarının projelerini finanse edecek.

G.O.R.A, Yahşi Batı, Aşk Tesadüfleri Sever den sonra

Kazananlar açıklandı!
Trafik Hayattır’ın TV’lerde gösterilecek 2016 kamu spotunu belirlemek için gerçekleştirdiği ‘Kamu Spotu Yarışması’nda kazananlar belli oldu.
Korhan Topçu, birinci seçilerek kamu spotu film önerisini Vizontele, G.O.R.A, Yahşi Batı, Aşk Tesadüfleri Sever gibi filmlerin ünlü yönetmeni Ömer Faruk Sorak ile çekme şansını yakaladı.

AKUT; 20 yaşında

 14 Mart 1996'dan bu yana, tamamı gönüllü kadrosu ile yurt içi ve yurt dışında 2101 arama-kurtarma operasyonu düzenleyerek 2234 insanı yaşama döndüren AKUT,   20. yaşını dolduruyor.
 Akut 20 yıldır yanımızda
 ''Ülkemizin afetlerle mücadelede bugün geldiği noktada katkıları saymakla bitmeyecek olan biricik derneğimiz, sevgili halkımızın desteği ile ülkemizin 36 noktasında görev almaktadır. Gönüllülerimiz, profesyonel bir yaklaşım ile hiçbir karşılık beklemeden yardım eli uzatmaya, ülkemizi tüm dünyada başarı ile temsil etmeye devam edecektir.''
Bilgi için www.akut.org.tr

Dayanıklı ve uzun ömürlü, Fısıltıyla konuşursanız sesini duyarsınız

Havaların ısınmasıyla sürücüler kış lastiklerini depolayıp yaz lastiklerine geçiş yapmaya başladı. Kış aylarında lastiklerden beklenen karlı zeminde yüksek tutunmanın yerini, yüksek performans ve kısa fren mesafesi ile birlikte yakıt ekonomisinde sağlanan ekonomi alıyor. Araçların yakıt tüketim değerlerinde yüzde 20 oranında söz sahibi olan lastikler, bu bağlamda sürücülerin tercihlerini etkileyebiliyor. Farklı özellikleri ile yaz aylarında sürücülere maksimum fayda

30 adet Mercedes-Benz Sprinter

Okul servisleri ve personel taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren Gaziantep merkezli Anko Taşımacılık, tercihini yine Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Otomotiv aracılığı ile Anko Taşımacılık filosuna 30 adet Sprinter aracını ekledi.

Anko Taşımacılık satın aldığı 30 adet Sprinter’i yazıhanelerinde gerçekleştirilen tören ile teslim aldı. Filosunda 200’e yakın araç bulunan Anko Taşımacılık’ın Mercedes-Benz marka araç sayısı gerçekleştirilen teslimatla birlikte 33 adede yükseldi. Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Yetkilii Bayii Koluman

Maraton ve Safir Plus’a yoğun ilgi

 yeni temsa araçları tanıtıldıSektör mensuplarına 4 Mart Cuma günü ilk olarak TEMSA fabrikasında tanıtım gezisi düzenlendi. Fabrika turunda hem üretim aşaması hem de yeni ürünler Maraton ve Safir Plus hakkında sektör mensuplarına bilgiler verildi.
TEMSA fabrikasının yıllık 4 bin adetlik bir üretim kapasitesine sahip olduğu ve üretilen otobüslerin 

Boğaziçi Üniversitesi Otomotiv Ekonomisi Zirvesi Başlıyor

 Üniversitede otomotiv prgramıBoğaziçi Üniversitesi 7 Mart 2016 tarihinde seçkin konuşmacı kadrosu ve otomotiv dünyasının en büyüklerinin katılımıyla Auto Summit'i düzenliyor. Auto Summit, Türkiye’de otomotiv sektörünü şekillendiren lider isimlerin katılımıyla geniş bir network olanağı sunan, kendi alanında eşsiz bir etkinlik olacak.
Otomotiv Ekonomisi Zirvesi’nin konuşmacı kadrosu otomotiv dünyasında ve medyada yankı uyandıracak nitelikte. Etkinlikte bu yıl,  Otoredi Kurucusu Kurthan Tarakçıoğlu, Leaseplan Genel Müdürü Türkay Oktay, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, Sahibinden.com Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer ve Google Otomotiv Sektör Lideri Alp Refik gibi isimler sahneye çıkacak. Ford Otosan’ın

Yeni Subaru XV Concept’

 Yeni Subaru SUVSubaru XV Concept, Subaru’nun kompakt crossover segmentinde yeni jenerasyon tasarım felsefesi DYNAMIC X SOLID özelliklerini taşıyan çizgilere sahip. Concept, bir Crossover’ın güçlü formu ve sınıfının üzerinde bir kaliteyi sunuyor ve bir sonraki jenerasyon Subaru XV hakkında bir örnek oluşturuyor.

Yeni Infiniti Q60 SPORT COUPE ve QX30 PREMIUM AKTİF CROSSOVER

 Yeni İnfiniti ler fuardaInfiniti 2016 yılında ürün gamını yenileyip genişletmeye devam ediyor. Cesur konseptlerden ilham alınarak ‘performans için’ tasarlanan Q60 ve QX30 modelleri Cenevre’de otomobil severlerin beğenisi kazandı. Infiniti, Global satışlarının rekor kırdığı bir dönemde satışa sunduğu yeni modelleriyle ürün portföyünü daha da genişletiyor.

İnternet bağlantılı otomobillerde siber güvenlik tehditleri ciddiye alınmalı

Otomotiv teknolojileri son yıllarda hızlı bir biçimde gelişiyor. Araçların uzaktan kontrol edilebilmesi de bu teknolojik gelişmeler arasında. Fakat bu durum güvenlik risklerini de beraberinde getirebilir. Siber saldırganların önümüzdeki dönemde gözleri her zamankinden çok otomobillerde olacak.

Motor Yağınızı en son ne zaman kontrol ettirdiniz?

Motorunuzu korumak ve uzun ömürlü olmasını sağlamak için, lastik ve araç bakım uzmanı Euromaster’ın uzmanları uyarıyor!
Motor teknolojisindeki gelişmeler sayesinde bugünün otomobilleri çok daha dayanıklı olmalarına rağmen, ilk günkü performansı sergileyebilmeleri için düzenli olarak bakım ve kontrol gerektiriyor. Motorun uzun ömürlü olmasını sağlayan en önemli unsurlardan biri de “motor yağı”...
Motor Yağı nedir, ne işe yarar?

Siz de mi Arabasına Aşık Erkeklerdensiniz?

Uzaktan sevmek aşkların en güzeli midir sizce de? Aşkın öznesine göre değişir…
Hepimiz en az bir tane “arabasına aşık erkek” tanıyoruzdur. En az bir diyorum, çünkü bu iflah olmaz aşık siz de olabilirsiniz.
Arabanıza aşıksanız ve o yanınızdaysa şanslısınız, çünkü;

•    Arabanızı park edersiniz, aklınız kalır ama onu park ettiğiniz yerde bulmanın verdiği

8 yeni modelle Mercedes Benz

 yeni yıldızlar mercedes tenMercedes-Benz, Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda sınıfının standartlarını bir üst seviyeye taşıyan yeni E-Serisi’ni Avrupa kıtasında görücüye çıkardı Yenilenen Mercedes-Benz SL ve 20. yılında teknik özellikleri ve tasarımının yanı sıra ismini de yenileyen Mercedes-Benz SLC de Cenevre’de otomobilseverlerle buluştu.

Bu Blogda Ara