Yeni TREZOR, Renault tasarım tarihinde yepyeni bir sayfa açıyor.

 yeni otomobillerRenault’nun yalın, sıcak ve duygu dolu hatlar üzerine kurulu yeni tasarım imzasını ilk kez yansıtan DeZir konsept otomobili 2010 yılında ilk gösterimi yapılmıştı. DeZir gibi Renault’nun yeni konsept modeli TREZOR da yepyeni bir tasarım anlayışını temsil ediyor.

İstanbul'u, Avcıoğlu-Korkmaz Kazandı

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından 03-04 Eylül tarihlerinde 45 otomobil ve 90 sporcu katılımı ile düzenlenen TÜYAP 37.İstanbul Rallisi,
 bu sezon ikinci zaferini elde eden Castrol Ford Team Türkiye ekibi Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz zaferi ile sonuçlandı…

TEMSA, yolcu taşımacılığının gözde ürünlerini Hannover Ticari Araç Fuarı’nda sergiliyor

 TemsaTürkiye’de ürettiği araçları 66 ülkeye ihraç eden TEMSA, müşterileriyle buluşmaya devam ediyor. Türkiye otobüs pazarının lideri TEMSA, Hannover Ticari Araç Fuarı’nda 11’inci holde yer alan standında 4 aracını tanıtıyor. Almanya’nın Hannover kentinde 21 Eylül’de basın

Toyota, yeni nesil Prius ile “sıfır emisyon” hedefine doğru adım adım ilerliyor.

 sıfır emisyon Roma Üniversitesi tarafından farklı yaş ve farklı hibrit sürüş deneyimleri olan 20 sürücüyle bir araştırma gerçekleştirildi. Araştırmaya katılan sürücüler günün farklı saatlerinde belirlenmiş bir güzergah üzerindeki 37 kilometrelik mesafede yolculuk yaparak Toyota Prius’un verimliliğini ortaya koydular. Araştırma sonuçlarına göre

Plug in Hybrid ile Hedef “En Düşük Emisyon Oranı”

 toyotanın yenilikleriToyota, Otomobil Teknolojisinin Nereye Gittiğinin Yanıtını Paris’te VerecekToyota, 1-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Paris Motorshow’da, gelecekteki vizyonunu ve orta vadedeki hedeflerini gösteren modellerini sergileyecek. Toyota Paris’te Yeni Prius Plug-in Hybrid ve FCV Plus’ın Avrupa prömiyerini de gerçekleştirecek.

Maserati Levante Türkiye’de

 Levante yola çıktı

Tofaş çatısı altında,Ferrari ve Maserati markalarının ülkemizde distribütörlüğünü yürüten FerMas Oto, İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati’nin lüks ve sportif SUV modeli Levante’nin müşteri teslimatlarına başladı. 190 bin Euro'luk başlangıç fiyatına sahip olan ve tüm dünyada yoğun talep gördüğü için 2016 yılında çok sınırlı sayıda aracı ülkemizde sahiplerine teslim edebilecek olan Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel,

NGK SPARK PLUG EUROPE, ATEŞLEME BOBINI GAMINI GENIŞLETTI

 NGK yeni ürünlerle ortaya çıkıyorNGK Spark Plug Europe, yenileme pazarına yönelik ateşleme bobini gamını önemli ölçüde genişletti. Ateşleme ve sensör teknolojisinde uzmanlaşmış şirket, ürün yelpazesine 29 yeni ateşleme bobini tipi ekleyerek toplam bobin sayısını 399’a, pazar ihtiyacı karşılama oranını ise yüzde 92’nin üzerine çıkardı.

Renault, 100 bininci elektrikli otomobilinin satışını gerçekleştirdi

 elektrikli oto da liderRenault 100 bininci elektrikli otomobili olan ZOE’yi Norveç’in başkenti Oslo’da sahibine teslim etti%100 elektrikli otomobillerin öncü markası Renault, elektrikli binek ve ticari araçlarda yüzde 27’lik pazar payıyla Avrupa lideri konumundaİlk elektrikli otomobilinin lansmanından bu yana geçen beş yılın ardından elektrikli otomobillerin

TÜYAP 37.İstanbul Rallisi, 24-25 Eylül de

 ralli heyecanı istanbulda2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. Yarışı olan TÜYAP 37.İstanbul Rallisi, kısa adı İSOK olan İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından 24-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştiriliyor…Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sezon finaline yaklaşırken, şampiyonlukların belirlenmesi adına büyük önem taşıyan sezonun 6.yarışı TÜYAP 37.İstanbul Rallisi, 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde organize ediliyor.

İlk 10 Bin Kilometreyi Tamamlayan Fiat Egea, Artık Orta Amerika Yolcusu!

 egea ile dünya turuAvrupa’da “2016’nın En İyi Otomobili” seçilen Fiat Egea Sedan, “Egea Dünya Turu” sloganıyla yaklaşık 80 günde 40 bin kilometrelik zorlu yolculuğunun ilk etabını başarıyla tamamladı. Deneyimli otomobil gazetecisi Okan Altan’ın pilotajında Bursa’dan yola çıkanFiat Egea Sedan, Türkiye sınırından çıkarak, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna’ya, oradan Ural Dağları, Kazakistan ve

Radyo Trafik Yaz Dönemi İstanbul Kaza Raporu:

 raporİSTANBUL’DA YAZ DÖNEMİNDE 3651 KAZA MEYDANA GELDİ
Saran Group radyolarından Radyo Trafik, İstanbul’da haziran, temmuz ve ağustos aylarında yaşanan trafik kazalarının istatistiklerini açıkladı. 2016 yılının geçtiğimiz yaz aylarında Radyo Trafik Haber Merkezi’ne ana yollarda meydana gelen 3651 kaza bilgisi ulaştı. Bu kazalardan 437’si yaralanmalı olurken, 6’sında ise can kaybı yaşandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’na İki Büyük İstasyon, Aytemiz’den

Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt şirketi Aytemiz, bugüne kadar Türkiye’de hayata geçirilen en büyük ulaşım projesi olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergâhında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendirmeye devam ediyor.

Skoda Bisiklet ile Özgürlüğe Çağırıyor

120 yıl önce, 1895 yılında bisiklet üretmeye başlayan Skoda’nın kurucuları Vaclav Laurin ve Vaclav Klement, bugün yılda 1 milyon adetten fazla satış yapan bir otomotiv markasının temellerini atmışlardı. Tarihinde önemli bir yere sahip bisikletlerine her zaman bağlı kalan Skoda, şimdi ise bisikletlerini Türkiye’de satışa sunuyor.

Kurban Bayramı tatilinde 30 000 kiralık araç yollarda!

Türkiye’de son dönemde yaşanan olaylardan etkilenen araç kiralama sektörü Ağustos ayı ile birlikte hızla toparlandı. Yurt içindeki seyahat alışkanlıklarının artması, yabancı turist sayısındaki düşüşü ve 15 Temmuz olaylarının ardından turizm sektörünün uğradığı kayıpları büyük ölçüde kompanse ederken, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi araç kiralama sektörü atağa geçti.

Kapıda Duran Araçtan 500 Bin TL’yi Aşan Ek Gelir

Ülkemizde girişimcilik her geçen gün yeni boyutlar kazanmaya devam ediyor. Girişimciler orjinal fikirlerle kazanç yelpazelerini genişlettikleri gibi başkalarına da kazandırıyor. Kapıda duran arabasını Garajyeri platformu üzerinden başka bir alıcıya kiralama temeline dayalı sistemde, kiralama geliri bir senede 500 bin TL’yi aştı.

Formula 1’de 2016 sezonunun 14. yarışı olan İtalya Grand Prix’i heyecanı başladı.

 F1 italya daMonza Pisti’nde son 4 yılda 3 kez kazanan Lewis Hamilton, bir kez daha damalı bayrağın altından geçen ilk pilot olmak istiyor. Nico Rosberg ise Belçika’dan sonra İtalya’da da ilk kez podyumun en üst basamağına çıkmak niyetinde.
Formula 1’de 2016 sezonunun 14. yarışı İtalya Grand

Seger ile ‘’Yolların Dili’’ Çözüldü

Türkiye’nin en büyük korna üreticisi Seger’in, sosyal medyada gerçekleştirdiği “Kamyon Arkası Yazıları” yarışması büyük ilgi gördü. #SegerleYollarınDili hashtag’inin kullanıldığı yarışmaya, binlerce kişi birbirinden ilginç kamyon arkası yazısıyla katılırken, en çok beğeni toplayanlar da ödül kazandı.

TomTom, IFA 2016’da 7 yenilik birden tanıttı. TomTom’un akıllı bilekliği Touch 24 saat boyunca kalp atışını izleyebiliyor. Scooter’lara özel geliştirilen ilk navigasyon cihazı VIO ise hem tasarımı hem işleviyle ilgi çekiyor!

İstanbul, 2 Eylül 2016 - TomTom (TOM2) Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (IFA 2016), ikisi tamamen yeni kategori olmak üzere 7 yeni ürün tanıttı: TomTom VIO, TomTom TOUCH, TomTom ADVENTURER, TomTom SPARK 3, TomTom CURFER, TomTom RUNNER 3 ve TomTom GO satnav.TomTom’un ilk fitness takip cihazı olma özelliğini taşıyan TomTom Touch adımlarla, uykuda ve tüm gün kalp atışlarıyla bilekten vücut kompozisyonunu analiz edebiliyor. Vücudun yağ ve kas oranını gösteren TomTom TOUCH, aynı zamanda kalp atış hızını sürekli olarak ölçüyor. TOUCH kalori ve adım sayma gibi işlemleri de gerçekleştirebiliyor.

Büyük yarış seyirciyi bekliyor

 uçan otoESOK tarafından bu yıl Avrupa Ralli Kuaspı’na aday olarak düzenlenen Eskişehir Rally, 52 otomobil ve 104 sporcu katılımı ile 03-04 Eylül tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Yarışı takip isteyenler için ücretsiz izleyici servisleri ve yiyecek içecek ikramları ile yoğun bir katılım bekleniyor...

İlk Drifte Büyük İlgi

 ilk drift heyecanı28 Ağustos Pazar günü Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek 2016 Türkiye Drift Şampiyonası üçüncü yarışında 25 sporcu, 500 beygir gücündeki otomobilleri ile 15.000 kadar izleyene adrenalin dolu bir hafta sonu yaşattı…Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası 3. Yarışı, Drift Otomobil Sporları Kulübü organizasyonu ile PWR Balata sponsorluğunda

Bu Blogda Ara