Araç Kaskosu Seçenekleri ile Daha Güvenilir Yolculuk Geçirin!

Taşıtlara bağlı kaza durumlarının günbegün sıklaştığı son yıllarda, kasko ve trafik sigortası gibi çeşitli poliçelerin de önemi artış gösteriyor. Özellikle Kişilerin kendi araçlarını ve maneviyatlarını koruma altına alan kasko sigortanın pek çok yönden avantajı bulunuyor. Aracınıza kaza esnasında teminat verirken diğer yandan da hem araç içerisinde yer alan eşyalarınızı hem de sizin kendi sağlığınızı koruyor.
Üstelik günümüzde kasko sigorta teminatlarının özelleştirilerek ihtiyaçlara yönelik hazırlanması da mümkün oluyor. Türkiye'de 700'ü aşkın acentesi ile geniş bir ulaşım ağı oluşturan Generali Sigorta, sektörde oynadığı liderliğini seçkin hizmetleriyle ortaya koyuyor. Sigorta şirketi, müşterilerine kasko alanında ek teminatlarla zenginleştirilmiş kasko poliçesi hazırlayarak ihtiyaçlara cevap oluyor.

Kasko Poliçesinde Ekstra Teminat Seçenekleri

Kişilerin kendi şahsi araçlarına teminat sağlayan kaskoda; yangın, sel, deprem, hırsızlık, çalınma ve yanlış yakıt dolumu gibi başınıza gelebilecek riskleri güvence altına alıyor. Generali Sigorta, online platformu üzerinden müşterilerine teklif sunarak kişiye özel özelleştirilmiş kasko poliçeleri hazırlıyor. Siz de ana sayfa üzerindeki teklif al formuna aracınızın modelini ve yılını girerek 1 dakika içerisinde kendinize özel poliçe oluşturabilirsiniz. Ekonomik ödeme ve taksit seçenekleri sayesinde kolayca plan yapabilirsiniz. 



Ek teminatlarla zenginleştirebileceğiniz poliçe; ihtiyari mali sorumluluk, ikame araç temini, yol yardım hizmeti, mini onarım, cam kurtaran hizmeti, hukuksal koruma ve ferdi kaza gibi hizmetleri kapsıyor. Kişisel eşyalar, yurtdışı teminatı, LPG tesisatı, piyasa değer farkı, evde bakım ve ses-görüntü cihazları gibi hizmet seçenekleri ise ek teminatlara örnek oluşturuyor.
Seçkin hizmet ağı ile geçmişten beri başarılı işlere imza atan Generali Sigorta'da Prestij Kasko'nun pek çok avantajı da ön plana çıkıyor. Peşin ödemelerde indirim, anlaşmalı servis ile ekstra indirim, %70 oranlarında hasarsızlık indirimi, mini onarım hizmeti, sigorta değer koruması ve yeni araç pert ikame bedeli gibi avantajlardan yararlanabileceksiniz. İhtiyacınıza yönelik poliçeyi hemen belirleyebilir ve böylelikle aracınız ile daha güçlü yarınlara adım atabilirsiniz. Aracınızla birlikte kendinizi de koruma altına almak istiyorsanız ayrıcalıklı teminatlarla desteklenen araç kaskosu poliçelerinin avantajlarına güvenebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara