Entegre dijital veri yönetimi deneyimi, kaliteyi ve üretkenliği artırıyor

Dassault Systèmes Ticari Araç Pazarında da Ürün Geliştirmede Yeni Yaklaşımlara Öncü Oluyor. Entegre dijital veri yönetimi deneyimi, kaliteyi ve üretkenliği artırıyor
 3DEXPERIENCE platformu, bölgesel gereksinimler için araç geliştirmeyi hızlandırıyor
 Yenilikçi kamyonlar ve otobüsler, ticari araç pazarına rekabet avantajı getiriyor
Bu örneklerden biri Hindistan’daki VE Commercial Vehicles Limited (VECV) örneği.





Dassault Systèmes, Volvo Group ve Eicher Motors Limited arasında Hindistan'da kurulan ortak bir girişim olan VE Commercial Vehicles Limited 'in (VECV) Hindistan'ın büyüyen ticari araç pazarına yüksek kaliteli ve yenilikçi kamyonları maliyet açısından etkin bir şekilde geliştirip sunabilmek için 3DEXPERIENCE platformunu seçtiğini açıkladı.

VECV, bölgesel gereksinimleri karşılayan ürün gelişimine entegre bir yaklaşım için "Modular, Glocal ve Secure" endüstri çözüm deneyimini kullanıyor. Bu uygulama, şirketin mühendislik ve üretim değer zinciri süreçlerini, verilerini ve sistemlerini entegre ederek, kaliteyi artırmayı, ürün geliştirme sürecini düzene koymayı ve işletme çapında değer yaratmayı hedefleyen "Entegre Veri Yönetimi" girişiminin bir parçasıdır.





3DEXPERIENCE platformuna dayanan "Modular, Glocal ve Secure" endüstri çözüm deneyimi, dijital bilgiyi VECV'in iş ürün planlaması ve portföy yönetimi, ürün geliştirme, araç entegrasyonu ve üretim planlama departmanlarının yanı sıra iş ortaklarının da erişebildiği tek bir ortak çalışma ortamında birleştiriyor. Ekipler, küresel ürün tasarımlarının çevik değişkeni ve konfigürasyon yönetimi ile tüm değişkenleri içeren bir malzeme listesi ile kapsamlı ürün portföyünün karmaşıklığına çözüm getirebiliyor. VECV, maliyetler ve döngü sürelerini optimize ederken performans ve kalite açısından artan müşteri beklentilerini karşılayabiliyor.

Eicher Trucks & Buses şirketinin Operasyon Direktörü R S Sachdeva, şunları söyledi: "18 aylık bir ticari danışmanlık ilişkisinden sonra, yeni fikirleri kolayca test etmek, ürünün doğrulanma ve onaylanma sürecini hızlandırmak ve yenilikçi ürünleri piyasaya daha kısa sürede sunabilmek için iş süreçlerinin verimli hale getirilmesinin gerekli olduğunu fark ettik. 3DEXPERIENCE platformu ile müşterilerimizin çıkarlarının, ürün stratejisinden satış noktasına kadar, ürün geliştirme süreçlerinin her aşamasında temsil edilmesini dijital olarak sağlayabiliriz."

Dassault Systèmes Ulaşım ve Mobilite Sektörü Başkan Yardımcısı Olivier Sappin, "Farklı bölgesel talepleri karşılamak ve farklılaşan teknolojilerin gelişimini yerelleştirmek için bir ürün stratejisi benimsemek, birçok orijinal ekipman üreticisi için önemli bir konudur" dedi. "3DEXPERIENCE platformu, yeniliği hızlandırmak, ürün kalitesini ve performansı artırmak ve mühendislik sürelerini ve maliyetlerini düşürmek için dijital süreklilik sağlamaktadır. Bunun işlerine getirebilecekleri değeri fark eden ticari araç üreticilerinin sayısı her geçen gün artıyor."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara