AVEO'DA BEŞ YILDIZ ALDI


Gittikçe satışı artan ve yeni haliyle yollarda görülen Chevrolet Aveo; sınıfının en iyi otomobili olarak kendi segmentindeEuro NCAP testlerinden 5 yıldız aldı.

Aveo; Standart 8 hava yastığı,
Standart Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC),
Standart Yokuşta Kalkış Desteği,
Standart ABS+EBD Destekli Fren Sistemi,
Standart Elektronik Çekiş Kontrolü (TC),
Standart Hız Sabitleme Özelliği, 
yekpare şasi yapısı ile sınıfının en sağlam gövde yapısına sahip.

Tamamıyla yenilenmiş iddialı dinamik tasarıma, sportif sürüş deneyimi yaşatacak pekçok yeni teknolojik öğelere sahip Yeni Aveo, zorluk derecesi arttırılmış Euro NCAP güvenlik testinden en yüksek değerlendirme olan 5 yıldızı da alarak sınıfının en güvenli otomobili olduğunu kanıtladı.


Yeni Chevrolet Aveo, beş kapılı hatchback ve dört kapılı sedan gövde seçenekleri ile, mükemmel sürüş ve yol tutuş özelliklerini biraraya getirirken, cömert iç hacmi ile geniş konfor alanı sağlamaktadır. Yeni Aveo, geliştirilmiş yakıt verimliliği, düşük emisyonlu çevreci motorları, yeniden tasarlanmış, güçlü şasi ve gövde yapısı ile yepyeni bir otomobildir. Yeni Chevrolet Aveo’da 4 farklı son teknoloji motor seçeneği bulunmaktadır. Yeni Chevrolet Aveo’da sunulan Bluetooth özellikli müzik sistemi ile cep telefonunuzdan dileğiniz müziği dinleyebilir, eller serbest (hands free) görüşmede yapabilirsiniz.
Yeni  Aveo lansman ayına özel 28.780 TL'den başlayan fiyatlarıyla Türk otomobilseverlere, tasarımıyla göz dolduran ve güvenliği onaylanmış bir Chevrolet modeli sunuyor.Yepyeni bir otomobil olması ve güvenli özellikleriyle 
Avrupa ve Türkiye pazarında en çok ilgi gören modellerden  biri Aveo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara