İstanbul’u BMW i3 ile yeniden keşfet

MasterCard sahiplerini bu kış İstanbul’u keşfederken Corporent’te beklentilerinin üzerinde bir deneyim bekliyor. MasterCard’ın “Pahabiçilemez İstanbul” projesi kapsamında kart sahipleri İstanbul’u BMW i3 ile gezme ayrıcalığı yaşıyor ve bu ayrıcalık için Corporent’ten otomobili kiralarken yüzde 15 daha az ödüyor.

MasterCard kullanıcıları, İstanbul’un eşsiz güzelliğini BMW i3’ün eşsiz sürüş keyfi ile keşfederken 29 Şubat 2016 tarihine kadar yapacakları günlük kiralamalarda 440 TL yerine 375 TL, 4.900 TL yerine 4.165 TL ödüyor.
Soğuk kış günlerinde arkadaşlar ile sıcak bir kahve için, İstanbul’un nerede yeni ne var keşfetmek için çıkılan yollarda, davetlerde ve etkinliklerde tüm gözler bu kış BMW i3 kullanan MasterCardlıların üzerinde olacak.
Türkiye’de sadece Corporent tarafından kiralama hizmeti sunulan BMW i3, dünyanın ilk elektrikli premium otomobilidir. Hafiflik ve dayanıklılık için karbon fiber kullanılarak üretiliyor. 170 HP’ye varan bir güç üreten BMWi3’ün elektrikli motoru, otomobilin düşük ağırlığını yardımı ile 0-100 km/s hızlanmasını 7.2 saniyede tamamlıyor. Sürüş dinamiklerine göre tek şarjla 130-160 kilometre arasında yol kat edebilen i3’ün ECO PRO+ modunda ise menzili 200 kilometreyi bulabiliyor. Arkadan itişli olan i3, emisyonsuz olmanın yanı sıra, benzersiz ve neredeyse tamamen sessiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Hafif gövdesi ve yüksek torku ile virajları hızla dönerek etkileyici bir çeviklik sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara