YOL DURUMU, WIN ve HİNDİSTAN FİRMALARI

WIN Fuarları Faz 1'e gittim, geçen gün.
Makina imalatına yönelik her konuyla ilgili bir fuar.
Her türlü makina, araç  ve otomobil imalatının sıfırdan  parçaların bir araya getirilmesine kadar olan bölümü konu alan fuarın ülkesi, Hindistan'dı.
Önce ulaşımla ilgili bir konuyu gündeme getirmek istiyorum.
Trafikte ve ulaşım için; ister araç için ister bireysel olarak yönlendirme , bilgilendirme levhaları çok önemli.
Metrobüsün iyi ve iyi olmayan yanlarına rağmen, Avcılar'a kadar  trafiğe takılmadan  aksilik olupta bir metrobüs aracı bozulmazsa varabiliyorsunuz. Bizde Avcılar'a, kalabalığa rağmen iyi geldik.Yenibosna'dan Beylikdüzü ve Silivri yönüne giden otobüsler  Metrobüs durağında durmuyor. İndirimli, farklı yönlere giden ancak Tüyap Fuarı'na gitmeyen araçlar var. 
Soru sorduklarımız da bilmiyor.Nihayet 20 - 25 dakika içinde deneme yanılma yöntemiyle ilerideki köprü altında aradığımız otobüsleri bulabiliyoruz.
Zaman  kaybetmemizi önleyen , duraklarda yoğunluk  azaltacak bilgilendirici levhalar ne yazık ki yok.İlgililerde bu konulara çok ilgili olduğundan sıkıntılar bu yönde!
Fuara dönecek olursak, yerli firmalarımızın kaliteli ürünleri yanında  Almanya, Çin, Hindistan gibi bir çok ülkede fuarda yer aldı.
Fuarda otomotiv olarak Çin'e ait  Luigong iş makineleri, Hindistanlı Tata Vista otomobil yer alırken yine Hindistan'lı Mahindra sadece stand olarak yer almıştı.
Daha önce Türkiye'de distribütör arayan İndoFarm traktör ilanlarını görmüştük gazetelerden. Şimdi fuar sebebiyle yine Hindistan'dan
Gurdeep  biçerdöverleri, Preet  traktör ve biçerdöverleri, HMTi traktörleri,Captain mini traktörleri ve Malkit biçerdöverleri Türkiye'de satış yapmak için distribütör arayışı içindeydiler.
Anlayacağınız Çin firmaları dünyaya yayılma sürecindeler ancak Hindistan'ı da ihmal etmeyin!
 Gurdeep
 İndofarm Traktör yukarıda, Preet Traktörleri altta.
 Preet'in bizim Erkunt ve ihraç markası ArmaTrac'a 
 ikiz  gibi benzeyen traktör modelleri

Ve yeşil Malkit Biçerdöver.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara