ORiJiNAL VOLVO!

Ticari araçları, faydalı ve uzun ömürlü
hale getirmenin en iyi yolu orijinal parçalar kullanmaktır. 
Volvo Kamyon, Nisan ayı boyunca baskı, balata ve diskten oluşan orijinal debriyaj kitinde ve her bir kit parçasında %20’ye varan oranlarda indirim sunduğu kampanyasıyla tüm Volvo kamyon sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Her fırsatta orijinal parça kullanımının önemine değinen Volvo Kamyon, bahar aylarında da aracına özen gösterenleri sevindiriyor.
Kamyon motorlarının gitgide güçlendiği ve çok büyük tork değerleri ürettikleri günümüzde, araçlar uzun vadede güçlerini orijinal parça kullanımı ile koruyor. Orijinal parça kullanımının uzun ömürlü ve sağlıklı bir sürüş için önemini vurgulayan Volvo Kamyon, gerçekleştirdiği yedek parça kampanyalarına Nisan ayı boyunca debriyaj parçalarında yüzde 20’ye varan indirim oranlarının yer aldığı bir yenisi ile devam ediyor.

Debriyaj, aracın ürettiği torku aktarmanın yanı sıra titreşim amortisörü gibi görev yapıp, motor tarafından üretilen hızlı tork değişimlerini sönümlendiriyor. Bu sayede şanzımanın ve diğer yürüyen aksamın sağlamlığı ve dayanıklılığı da garanti altına alınmış oluyor. Ayrıca Volvo Kamyon her zaman uzun ömürlülüğü sağlayan en iyi kimyevi bileşim için aşınma malzemelerini hassasiyetle test ediyor. Bileşiminde yüzde 33 oranına kadar organik malzeme kullanımı, Volvo Orijinal Debriyajları standart malzemeye göre daha dayanıklı yapıyor.

Tüm bu faydalar düşünüldüğünde Orijinal Volvo Kamyon debriyaj parçalarının tercih edilmesi yürüyen aksamda oluşabilecek son derece pahalı ve zahmetli arıza riskleri, araçların tamir sürelerinde kaybettikleri zaman ve maliyet ile kıyaslandığında oldukça sağlam bir yatırım oluyor.
Volvo Kamyon Nisan ayı boyunca komple kit ile birlikte her bir kit parçası için de cazip bir fırsat sunuyor. Unutmayın; orijinal yedek parça tercihi ile hem aracınızın hem de sürücünün güvenliğini garanti altına alıyorsunuz. Siz de Volvo Kamyon’un kampanyasından faydalanmak için kampanyaya katılan Volvo yetkili servislerinden bilgi alabilir ve size en yakın Volvo yetkili servisini
 www.volvotrucks.com.tr web sitesinden öğrenebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara