iNDiRiM, DFM'DEN


Yıl sonuna doğru indirim ve diğer kampnayalar otomobil dünyasının olmazsa olmazlarından biri. Son dönemde ÖTV artışı da bu durumu kaçınılmaz hale getirdi ..
Hafif ticari araçlarıyla piyasada söz sahibi oan DFM'de indirim kervanına katılanlardan.

TUTUMLU ARAÇ DFM’den
YIL SONU FIRSATI
4.000 TL İNDİRİM !

Tutumlu araç DFM, 4.000 TL indirimle gerçekleştirdiği yıl sonu kampanyasıyla müşterilerine kaliteyi en cazip fiyatlarla satın alma fırsatı sunuyor. %15 indirim oranına ÖTV toplamından da fazla yaptığı  indirimi ekleyen DFM rakiplerinin önüne geçerek rekabet koşullarını  tutumluluk yönünde değiştiriyor.

Türkiye’nin en geniş aile otomobili SUCCE'yi 4.000 TLindirimle satın alma fırsatı sunan DFM araçlarında  GPS, navigasyon, geri görüş kamerası, bluetooth,DVD, TV gibi birçok aksesuvar bulunuyor.

Özellikle su, tüpgaz dağıtımı yapan, sokak aralarında hizmet veren küçük işletmecilerin tercih ettiği DFM’nin Maximus modelleri dünyaca ünlü markalarla aynı kalitede ve  en ekonomik koşullarla tüketiciye sunuluyor.Tutumlu yatırımlarla ticarette akıllı çözüm arayanların tercihi Maximus geniş iç hacmi ve düşük maliyetiyle tüketicinin dikkatini çekiyor.
Türk tüketici DFM’yi sevdi


DFM, ithal ticaride pazarın yüzde 3’ünü kaptı

Yeşilkaya Grubu’nun Türk tüketiciyle tanıştırdığı DFM (Dong Feng Motors),  küçük ve orta büyüklükteki hafif ticari araçlarla yüzde 3’lük pazar payını kaptı.


Yılın son aylarında otomobil sektöründe yaşanan hareketlilik vergisel düzenlemelerle birlikte hız kazanırken,rekabet şartları tutumluluk yönünde gelişiyor. DFM, Türkiye’de üretilen araçların hakim olduğu hafif ticari araç pazarından, Ekim 2011 itibariyle yüzde 1.5’lik pay almayı başardı.

Yeşilkaya Grubu dört kuşaktır tekstil, inşaat, lojistik, gayrimenkul, organize sanayi bölgesi işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteriyor. 2008 yılında Yeşilkaya Grubuna ait MGY Otomotiv tarafından piyasaya sürülen DFM markalı araçlar dünya üretiminin de yaklaşık yüzde 5’ini oluşturuyor. Dünyanın en önemli ticari araç üreticilerinden  DFM, Nissan, Kia, Peugeot, Honda ve Citroen gibi araçların da üretimini gerçekleştiriyor. 

DONG FENG MOTOR

Dong Feng Motor, yıllık bir milyon adetin üzerinde araç üretimi ile otomotiv sektöründe dünyanın en büyük ticari araç üreticilerinden biridir.  1969 yılında Çin ulusal ordusu için askeri araç üretmek üzere kurulan DFM,  30 yılda dünyada bir çok markaya her segmentden otomobil üretmeyi başarmıştır. Çin’de resmi üreticisi olduğu markalar arasında Honda, Nissan, Citroen, Peugeot ve KIA bulunuyor. Her sınıfa uygun hafif ticari araçların üretimine yaptığı yatırımları sürdüren DFM, hafif ticari araç üretimindeki uzmanlığıyla, bu alanda dünyanın en önde gelenfirmalarından biri konumunda yer alıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara