KUBOTA

 Edirne'deki  Kırkpınar Güreşleri ile beraber gerçekleştirilen
 fuarda sergilenen Kubota araçlar..

KUBOTA 
 Kubota, 1890 yılında kurulmuştur; traktör, İş makineleri, motor sanayi, endüstriyel sistemler, çevre mühendisliği ve otomatik
satış makinaları vb. alanlarda faaliyet göstermektedir.




 24.464 çalışanı bulunan Kubota'nın 2008 yılı cirosu 11.545.740.000 Amerikan Doları'dır. Kubota yıllık 700.000'den fazla üretimiyle dünyanın en büyük dizel motor üreticisi ve dünyanın iki büyük traktör üreticisinden biridir. ABD'de traktör pazarının %40'ı Kubota'ya aittir. 
 MARUBENİ 
 1858 yılında kurulan Marubeni; yıllık 101 milyar Amerikan Dolar'ını aşan yıllık cirosu, 5 milyar Amerikan Dolar'ından fazla brüt karı ve 1,5 milyar $ net karıyla bir dünya devidir. 70 farklı ülkede; 53 deniz aşırı şubeye, 22 deniz aşırı yan kuruluşa ve 63 uluslararası ofise sahip olan Marubeni; 3700 çalışanı ve 133.000 hissedarı bulunan bir şirkettir. Türkiye'deki çalışmalarına 1965 yılında başlayan Marubeni, halihazırda Marmaray projesi içerisinde yer almakta olup, Kamatsu inşaat makinelerini Temsa ile birlikte pazarlamakta ve Erdemir, İşdemir, Karademir gibi demir-çelik fabrikalarıyla ortak projeler gerçekleştirilmektedir. Marubeni ve Kubota; ABD, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya, Avustralya, Çin, Tayland, Malezya, Filipinler, Kore ve Türkiye'de ortak girişimlere sahiptir. 
 MARUBENİ AG MAKİNA 
 Marubeni; Mayıs 2008'de kurduğu Marubeni AG Makina ile Kubota traktörlerini Türkiye pazarına sunmaktadır. Kubota Traktörleri;yüksek motor gücü, sağlamlık ve düşük yakıt tüketimleriyle dikkat çekmektedir. E-TVCS Dizel motorlara sahip Kubota traktör; yüksek tork üretirken, kullanıcı konforu için minimum seviyede ses ve titreşim değerlerine sahiptir. Kubota traktörleri; rahat kullanım ve üstün performans için fazla sayıda vitese sahip olup, zorlu arazi şartlarına karşı üstün bir dayanıklılıkla üretilmektedir. Kubota'nın Türk çiftçileri için bir diğer avantajı da, Türkiye'de kendi dağıtım ve servis ağı ile pazara girmiş bulunmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara