FiAT DOBLO; 1.4 L, 120 HP, 7K

Tofaş'ın ürettiği  Fiat Doblo; 7 koltuklu ve 120 beygir gücündeki versiyonunu Cenevre  Fuarı'nda tanıtacak.Her türlü amaca uygun, özellikle yük ve ailenizin ihtiyaçlarını gören yüksek , geniş araçlar ön planda.Bu iş için biçilmiş kaftan olan Doblo; 6 ileri vites, 1.400 cc motor,  206 Nm tork ve 7 koltuk  özellikleriyle 
 aileler kadar firma ve taksiciler için ilgi çekici bir ürün.

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilerek ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen Yeni Fiat Doblo’nun 7 koltuklu ve 120 HP’lik T-Jet motorlu versiyonu, 82. Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkacak. İlk olarak tanıtıldığı günden bu yana 180 bin âdete yakın üretiminin yanı sıra ülkemizde 50 bin âdete yaklaşan müşteri tarafından tercih edilen Yeni Fiat Doblo’nun Cenevre’de tanıtılacak versiyonu, sınıfının turbo şarjlı motora sahip tek modeli olması bakımdan da önem taşıyor. 2011 Yılın Ticari Aracı” ödülü dâhil olmak üzere uluslararası birçok ödüle layık görülen ve Türk işçi ve mühendislerinin eseri olan Yeni Fiat Doblo’nun 7 koltuklu ve 120 HP’lik motorlu versiyonu, sınıf standartlarını belirleyen konfor, iç mekân ve bagaj hacmi özeliklerinin yanı sıra donanım seviyesiyle de ön plana çıkıyor.

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen ve “2011 Yılın Ticari Aracı” ödülü dâhil olmak üzere uluslararası birçok ödüle layık görülen Yeni Fiat Doblo’nun 7 koltuklu ve 120 HP’lik T-Jet motorlu versiyonu, 82. Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Ülkemizde 50 bin âdete yakın müşterinin tercihi olarak ön plana çıkan ve kısa sürede 180 bin âdete yakın üretilerek dünya pazarlarına ihraç edilen Yeni Fiat Doblo’nun Cenevre’de ilk kez tanıtılacak versiyonu, sınıfının turbo beslemeye sahip tek benzinli motoruna sahip modeli olarak dikkat çekiyor. Multiair teknolojisine sahip 1.4 litre silindir hacimli, 120 HP güç ve 206 Nm tork üreten benzinli motor, 6 ileri vitesli manuel şanzımanla kombine ediliyor. Avrupa pazarlarında artan çok koltuklu araç talebine Fiat’ın en önemli ve konforlu yanıtlarından birini temsil eden Fiat Doblo’nun 7 koltuklu ve T-Jet motorlu modeli, tam kapasiteli sürüşlerde bile hem ekonomik hem de atak bir sürüş performansı vaat ediyor.

16 inç’lik alaşım jantlarıyla şık tasarımı taçlandırılan 7 koltuklu Yeni Fiat Doblo 1.4 T-Jet, ESP’den MP3 çalarlı müzik sistemine, çift iklimlendirmeli klimadan çok aşamalı hava yastıklarına kadar zengin donanım özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara