Subaru XV iPad uygulaması ile artık dijital platformda


Kompakt boyutları, simetrik sürekli dört çeker özelliği ve göz alıcı tasarımıyla Crossover segmentinde fark yaratan Subaru XV’nin iPad uygulaması, bu mükemmel tasarım ve teknolojiyi yakından tanıma fırsatı veriyor.
Subaru’nun C sınıfı crossover kategorisine yepyeni bir soluk getiren Subaru XV modelinin benzersiz özelliklerini, artık iPad uygulaması ile çok daha yakından tanımak mümkün. Uygulamada, Subaru XV'nin tasarım detayları, simetrik sürekli dört çeker ve CVT otomatik şanzıman teknolojisi öne çıkıyor. Ayrıca Subaru XV’nin 360 derece görünümü, çekici fotoğrafları, diğer teknik ve donanım özellikleri ile test sürüşüne katılmak için bir başvuru formu da yer alıyor.
www.portfolyo.com’dan Ömer Arı tarafından hazırlanan uygulamaya “http://itunes.apple.com/us/app/subaru-
xv/id527837899?mt=8” adresinden kolayca ulaşılabiliyor. Bununla birlikte i-Pad AppStore içindeki arama kutusunda Subaru, Subaru XV, otomobil, araba, XV gibi anahtar kelimeler arandığında da uygulama listeleniyor. 
Benzersiz bir sürüş keyfi
Subaru XV, Crossover segmentinde simetrik sürekli dört çeker özelliğini 1.6 litrelik benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman ile birlikte sunan tek model olma özelliği ile dikkat çekiyor. Markanın köklü geçmişinin en belirgin özellikleri arasında yer alan güvenlik, sağlamlık ve sportiflik unsurlarını XV de barındırıyor. Tamamen yeniden tasarlanmış 1.6 litrelik boxer motorun yanı sıra düşük hızlarda bile üst seviyede tork üreten 2.0 litrelik dizel Boxer motor Subaru XV’nin kalbini oluşturuyor. Dış görünümünde ön ve arkada altıgen tasarımlar, farlarda keskin kartal gözlerini öne çıkaran XV, iç tasarımda ise ferahlık ve güven duygusuyla ön plana çıkıyor. Bu ferahlık aynı zamanda yolculara güven hissi vererek, Subaru’nun “Confidence in Motion” marka sloganıyla da mükemmel bir uyum sağlıyor.
Subaru ile ilgili farklı bilgiler;

1 yorum:

Bu Blogda Ara