iSTANBUL AUTOSHOW’UN ENERJİSİ SHELL V-POWER’DAN

 
İstanbul Autoshow 2012 Shell V-Power Performans Yakıtları’nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek Otomotiv sektörünün en önemli buluşması olan ve bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan 14. Uluslararası Otomobil Fuarı İstanbul Autoshow 2012, Shell & Turcas’ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Shell & Turcas, ana teması “Güç Gösterisi” olan Autoshow’a Shell V-Power Performans Yakıtları ile enerji katacak. Ayrıca fuar alanında gerçekleştireceği birbirinden eğlenceli etkinliklerle de ziyaretçilere keyifli anlar
yaşatacak.
Shell & Turcas’ın ana sponsorluğunu üstlendiği 14.Uluslararası Otomobil Fuarı İstanbul Autoshow 2012’in basın toplantısı  sürprizler ve renkli etkinliklerle başladı. Shell & Turcas, TÜYAP’ta 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında “Güç Gösterisi” ana temasıyla gerçekleşecek olan organizasyona Shell V-Power Performans Yakıtları ile enerji, keyifli etkinliklerle de renk katacak.
İstanbul Autoshow 2012 için devam eden hazırlıklarla ilgili olarak 19 Ekim 2012 Cuma günü düzenlenen basın toplantısı Shell & Turcas Petrol A.Ş. CEO’su Jacek Dziembaj, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi Autoshow Başkanı İlhan Ersözlü, ODD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ve ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce’nin katılımıyla gerçekleşti.
‘Güç Gösterisi’ teması Shell’i tarif ediyor
Basın toplantısında konuşan Shell & Turcas Petrol CEO’su Jacek Dziembaj, Türkiye otomotiv sektörü için önemli bir kilometre taşı olan Autoshow’a ana sponsor olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:
“Bu senenin ana teması olan ‘Güç Gösterisi’ Shell’in ‘daha fazla, daha temiz ve daha akıllı enerjiyi üretmek’ olarak özetlediğimiz gelecek stratejisi ile birebir örtüşüyor. Shell, Türkiye’de Cumhuriyet’in kurulduğu yıldan bu yana faaliyet gösteriyor ve öncü kimliğiyle sektöre birçok yenilik getirdi. Tüketicilere, farklı ihtiyaçlara uygun yakıt seçenekleri sunarak aynı zamanda sektörde de standartları yükselttiğimize inanıyorum. Gelişmiş ürün çeşitliliğimiz ve yüksek hizmet kalitemizle büyüyen Türk otomotiv pazarının ihtiyaçlarını karşılıyor ve motor teknolojilerinde yaşanan son gelişmeleri takip ediyoruz. Bu fuar gelişmiş yakıt ve motor teknolojileri için harika bir fırsat olacak. Biz de fuar boyunca ziyaretçiler için birçok sürprizler ve etkinlikler hazırladık. Tüm ziyaretçileri Shell V-Power Performans Merkezi olarak adlandırdığımız Shell standımıza davet ediyorum.”
Shell & Turcas standı, sürprizlerle dolu
Shell & Turcas, birbirinden eğlenceli etkinliklerle ziyaretçileri standının üç farklı bölümünde ağırlayacak. Fuardaki özel alanında kurduğu “Shell Performans Merkezi”nde yakıt teknolojileri hakkında bilgi verecek.
-          Ziyaretçiler fuar alanına girdikleri andan itibaren Shell’in çeşitli noktalara sakladığı soruları bulup yanıtlamaya çalışacak. “Q Race” isimli bu oyunda her gün en iyi performansı gösterenler sürpriz hediyeler kazanacak.  
-          “Shell V-Power Grand Prix” alanında egzersiz bisikleti kullanan ziyaretçiler enerji üreterek özel pistteki maket araçları yarıştıracaklar.
-          “Shell 5D Performans Odası”nda ise farklı efektlerin beş boyutlu olarak hissedilebildiği kısa ve eğlenceli bir film izleyebilecekler. www.shell.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara