OTOMOBiLDE FIRSATLAR, AVANTAJLAR!

Yılın sonu yaklaştıkça, firmaların yeni kampanyaları artıyor.Kampanyalarda;,
 indirimler, servis kolaylıkları, kredi seçenekleri ve benzeri bir çok şey, alıcıları bekliyor...
İşte o ampanyalardan bazıları;
Renault’da peşin alımlarda 4bin TL indirim fırsatı*!
Volkswagen Amarok’ta 4 bin 600 TL’ye varan fiyat avantajları


Volkswagen Ticari Araç’ın avantajlı fiyat uygulamalarının bir yenisi Amarok modelleri için sunuluyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa sunulmaya başlanan Amarok Otomatik’in de dahil olduğu uygulamada 4 bin 600 TL’ye varan indirimler sunuluyor.

Volkswagen Ticari Araç, avantajlı fiyat uygulamalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan otomatik şanzımanlı versiyonuyla genişleyen Amarok ailesinin tüm versiyonlarında avantajlı fiyat olanakları sunuluyor.

4 bin 600 TL’ye varan indirimlerin sunulduğu uygulama süresince Volkswagen Amarok’un manuel şanzımanlı 4x2 2.0 BiTDI Trendline versiyonu 55 bin 215 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla alınabiliyor. Ailenin yine manuel şanzımanlı 4x4 Trendline versiyonu ise 61 bin 180 TL’den başlayan fiyatlara sahip. 

 
Renault’da peşin alımlarda 4bin TL indirim fırsatı*!
Renault, Kasım ayında müşterilerine “Sıfır Faiz” ve “Şimdi Al İlkbahar’da Öde” kampanyasının yanısıra cazip bir teklif daha sunuyor. Fluence, Megane HB ve Scénic modellerinde peşin alımlarda 4bin TL indirim fırsatı bulunuyor. Ayrıca Yeni Clio ve Kangoo ailesi hariç tüm Renault binek modellerinde geçerli olan 48 Ay 48.000 TL’ye kadar %0,89 sabit faiz ve Şimdi Al İlkbaharda Öde kampanyası da devam ediyor.
“Şimdi Al İlkbahar’da Öde” kampanyası kapsamında 18bin TL kredi kullanan müşteriler 18 ay “sıfır” faiz* ile geri ödeme yapabiliyor.
Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, otomobillerini şimdi alıp ödemelerine 2013 ilkbaharda başlıyor. Yeni Clio ve Kangoo ailesi hariç tüm binek modellerinde geçerli olan kampanyada 18 ay sıfır faiz fırsatının yanısıra 48bin TL için 48 aya kadar vadeler için %0,89 “sabit faiz” oranı ile avantajlı kredi fırsatı da bulunuyor.
Renault binek araçlardaki tüm bu fırsatların yanısıra ticari araç sahibi olmak isteyen müşteriler için Renault Master modelinde 36bin TL 36 ay %0,95 faiz kampanyası yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara