SEAT’tan özel Autoshow fırsatları

Doğuş Otomotiv SEAT, Autoshow’a kampanya ile başlıyor. Markanın dinamik ve sportif model ailesi Leon’ları daha çekici kılan 1.500 TL değerindeki Copa Plus Paketi ve Leon FR modelinde 1.000 TL değerindeki Bi Xenon far paketi de fuar boyunca hediye veriliyor

SEAT’ın sportif modeli Leon’lar, Copa Plus donanım paketiyle çok daha çekici. SEAT’ın Autoshow için başlattığı kampanyada Leon Style paketine ek olarak sunulan ve birçok donanım özelliğine sahip Copa Plus donanım paketi, 1.500 TL yerine hediye olarak veriliyor.
Copa Plus paketinde, dönüşe duyarlı bi-xenon farlar, arka led stop lambaları, Bluetooth, Yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, arka park sensörü, Özel Copa koltuk döşemesi gibi güvenlik ve konfor özellikleri bulunuyor.

DSG şanzıman seçenekleriyle sunulan 1,6 lt TDI CR 105 hp Leon modellerinde geçerli olacak kampanya 12 Kasım’a kadar devam edecek.

SEAT’ta Autoshow kampanyası bunun ile de bitmiyor. Leon 1.4 TSI 125 HP FR modelinde de 1.020 TL değerindeki bi Xenon far paketi de hediye olarak veriliyor.

Doğuş Otomotiv SEAT stantı 12 Kasım’a kadar TÜYAP Beylikdüzü’den düzenlenen İstanbul Autoshow 2012 Otomobil Fuarı’nda 12’nci salonda ziyaretçilerini bekliyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara