Alfa Romeo Giulietta’dan Tutku Dolu Bir Hikaye!


 Alfa Romeo Giulietta’nın Etkileyici Animasyonu Sosyal Medyada Büyük İlgi Görüyor!
Tofaş çatısı altında yer alan Alfa Romeo, çarpıcı pazarlama iletişimi aksiyonları ile farklılık oluşturmaya devam ediyor. Alfa Romeo, İtalyan stili sportiflik ile zarafet anlayışını yansıtan Giulietta modelinin tutku dolu ruhunu yansıtan etkileyici animasyon filmiyle otomobilseverler keyifli dakikalar yaşıyor.
Sportif imajının yanı sıra tutkuyu cesaret ve dinamizm ile
birleştiren Alfa Romeo Giulietta’nın "Ruhumuz Olmadan Sadece Birer Makineyiz" sloganı paralelinde hazırlanan animasyon filminde, Giulietta’nın dilinden otomobilin kullanıcısında yarattığı tutku anlatılıyor. Etkileyici dizelerle süslenen animasyonda görsellik ve müziğin uyumu ile Alfa Romeo Giulietta’nın gerçeğe dönüşen bir rüya olduğu vurgulanıyor.
 
Alfa Romeo’nun resmi facebook sayfası,www.fb.com/AlfaRomeoTurkiye ve www.alfaromeo.com.tr adresi üzerinden paylaşılan Alfa Romeo Giulietta’nın yeni dijital projesi, sosyal medyada ilgi görüyor.

Çarpıcı pazarlama iletişimi aksiyonları ile dikkat çeken Alfa Romeo farkını ortaya koymaya devam ediyor. Alfa Romeo, İtalyan stili sportiflik ile zarafet anlayışını yansıtan Giulietta’nın tutku dolu ruhunu yansıtan etkileyici animasyon filmiyle otomobilseverlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Sportif imajının yanı sıra tutkuyu, cesaret ve dinamizm ile birleştiren Alfa Romeo Giulietta’nın "Ruhumuz Olmadan Sadece Birer Makineyiz" sloganı paralelinde hazırlanan animasyon filminde, Giulietta’nın dilinden otomobilin kullanıcısında yarattığı tutku anlatılıyor. Etkileyici dizelerle süslenen animasyonda, görsellik ve müziğin uyumu ile Alfa Romeo Giulietta’nın gerçeğe dönüşen bir rüya olduğu vurgulanıyor.
Giulietta'nın marka ruhunu, tutku ve aşk teması üzerinden anlatarak izleyenleri ilk saniyelerinden itibaren etkilemeyi başaran animasyonda ayrıca Alfa Romeo Giulietta tutkunlarına adeta bir görsel şölen yaratıyor.
 
Alfa Romeo’nun resmi Facebook sayfası ve www.alfaromeo.com.tr adresi üzerinden paylaştığı, Youtube’dan (http://youtu.be/RGSZICb_rnU) da izlenebilen animasyon filmi sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Alfa Romeo Giulietta: Gösterişli Bir Efsane, Tutku Dolu Bir Karakter
İtalyan stili sportiflik ile zarafeti birleştiren bir tasarım anlayışına sahip Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo’nun sınırlı sayıda üretilen süper spor otomobili 8C Competizione ile başlayan ve bir yandan markanın başarılı geçmişini anımsatırken diğer yandan da teknoloji ve duygu konusundaki geleneksel değerlerini koruyarak geleceğe taşıyan bir yaklaşımla şekillendirilmiş. Genel olarak bir “kama”yı andıran profil ile birlikte burun ve arka tasarım yapısına sahip Alfa Romeo Giulietta, ilk etapta keskin birer gözü andıran LED teknolojili ve Gündüz Farı işlevli (DLR) ön farları ve “Trilob” şekilli genetik Alfa ızgarasıyla dikkat çekiyor. Bununla birlikte diğer Alfa Romeo modellerinden farklı olarak kaputtan doğan çizgilerle bütünleşerek ön tamponda adeta bir kalkan gibi konumlandırılan ve Alfa Romeo logosuna da evsahipliği yapan üçgen ızgaraya paralel ön alt hava girişleri de fark yaratan tasarımıyla ön plana çıkıyor. Bir coupeyi andıran tavan ve profil tasarımı ise C sütununa adeta gizlenerek konumlandırılmış kapı açma kolu efektiyle destekleniyor. Bununla birlikte aracın geniş omuz çizgileri genel “kama” konseptini destekliyor. Alfa Romeo Giulietta’nın tasarımının en çarpıcı yönünü ise farklı geometrik yapıların buluştuğu arka bölüm oluşturuyor. LED teknolojili ve aracın profilinea kadar genişleyen arka ışıklandırma grubu, Alfa Romeo Brera modelini andıran arka cam ve bagaj kapağı tasarımı ile birlikte geniş tamponlar, yeni modelin göz alıcı yönlerini oluşturuyor.  
 
350 litrelik bir bagaj hacmine sahip olan Alfa Romeo Giulietta’nın arka koltukları yatırıldığında yükleme hacmi ise 750 litreye kadar yükseliyor. Yepyeni bir platform üstüne geliştirilen ve 2.63 metrelik bir aks mesafesine sahip Alfa Romeo Giulietta, bu avantajını kullanarak 4.35 metre uzunluk, 1. 46 metre yükseklik ve 1.80 metre genişlik gibi daha büyük boyutlar sunmasıyla da farklılaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara