CLiO 4 AiLESi BÜYÜYOR; R.S ve SPORT TOURER

Clio 4; yeni Sport Tourer ve Clio R.S. 200 EDC ile genişlemeye devam ediyor..
Yeni Renault Clio Sport Tourer, beş kapılı  coupé’ görünümüyle sportif bir station olarak  sınıfında cazip bir seçenek..
Yeni Clio Sport Tourer ile birlikte farklı ve fabrika çıkışlı en geniş kişiselleştirme fırsatı sunuluyor. Müşteri sadece dış görünümde

değil, iç ambiyansta da seçimine göre kendi Clio Sport Tourer’ını oluşturuyor.
 Yeni Renault Clio Sport Tourer, 
 üstün teknolojik bir mültimedya sistemi olan Renault R-Link’in lansmanını müjdeliyor. R-NAV ile pratik ve kullanışlı dokunmatik ekran navigasyon ve mültimedya sistemi R-LINK ile Yeni Clio bir ilke daha imza atıyor. Araca entegre 7” bu mültimedya tablet, araca ve internete bağlı, TomTom Navigasyon ve sesli komut, 3D Sound by Arkamys üç boyutlu ses sitemi, R-Sound Effect, R-Link store gibi birçok özelliğe sahip.
 
Clio Sport Tourer, Türkiye’de 14 Mart 2013 tarihinde 31.990 TL’den başlayan fiyatlarla , Joy ve Icon olmak üzere 2 farklı donanım seviyesi ve 2 benzinli, 2 dizel motor seçeneği ile tüketicinin beğenisine sunulacak. Yepyeni benzinli motor 1.2 Turbo EDC 120bg otomatik vites seçeneği 2013 ikinci çeyrek, 1.5 dCi EDC 90bg seçeneği ise
 2013 yılı üçüncü çeyrekte pazara sunuluyor olacak.
 

Yeni Clio ailesinin ikinci yeni  üyesi Clio R.S 200 EDC ise, çift kavramalı EDC vites kutusu ve Renault Sport tarafından geliştirilen yeni motor 1.6 Turbo 200 bg ile spor otomobil yelpazesini genişletiyor.

Yeni Clio R.S. 200 EDC, Renault’nun konfor ve çok yönlülük konusundaki deneyimine, aynı zamanda Renault Sport Technologies’nin yarış alanında oluşturduğu uzmanlığına dayanıyor. Yeni Clio R.S.’te sürüş kolaylığı ve üstün keyif şaşırtıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara