SAHiBiNDEN, iKiNCi EL ve 25 MiLYON iLAN


Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Sahibinden.com, 25 milyondan fazla ilan sayısıyla 2012 yılında da büyümesini sürdürdü.
 
On binlerce farklı ürün seçeneğiyle, aylık 25 milyon tekil kullanıcının ziyaret ettiği Türkiye’nin en büyük pazaryeri sahibinden.com, 1 Ocak – 31 Aralık 2012 tarihleri arasındaki sahibindex ilan verilerini açıkladı. Verilere göre sahibinden.com’da yayınlanan ilanlar, önceki yıla oranla yaklaşık yüzde 50 artış göstererek, 2012 yılında 25 milyon 730 bin 748 ilan adedine ulaştı.
 
10 milyon konut, 3,5 milyon araç ilanı
Verilen ilanların yüzdesel bazda kategorilere göre dağılımında ise konut ilanları yüzde 40 ile ilk sırada yer alıyor. Konut ilanlarını, yüzde 13’le otomobil ilanları, yüzde 4 ile giyim&aksesuar, yüzde 3 oranlarında da bilgisayar ve cep telefonu ilanları takip ediyor. Sahibindex sonuçlarına göre, en çok ilan girişi ise 2 milyon 700 bin ile Mayıs ayında gerçekleşti.
 
İlan Şampiyonu İstanbul
Sahibindex 2012 verilerine göre, yaklaşık 15 milyon ile en çok ilan veren il İstanbul oldu. İstanbul’u takip eden illerin sıralaması ise Ankara, İzmir ve Bursa olarak gerçekleşti.
 
sahibinden.com hakkında
Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kendi iş alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. 265 çalışanı, ayda 25 milyon tekil ziyaretçinin yarattığı 2,7 milyar sayfa görüntülemesi, 72 milyon ziyaretçi sayısı, 3 milyon aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiylesahibinden.com Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara