BATTALGAZi RALLiSi TAMAMLANDI


Battalgazi Rallisi'yle ikinci ayağı tamamlanan 2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın   sonraki etabı 8 - 9 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek Uluslararası Boğaziçi Rallisi...   ESOK, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen yarış Balkan Ralli Şampiyonası'nın da ilk yarışıydı.Yarışta ilk sırayı Fatih Kara ve Güray Karacar, Pegasus Racing'e ait Fiat Punto S2000 'le aldı.İkinci ve üçüncü ise  Castrol Ford Team Turkey'den Yağız Avcı - Bahadır Gücenmez ve Murat Bostancı - Onur Vatansever,  Ford Fiesta S2000 ile.
  GP Garage My Team ekiplerinden Mitsubishi Lancer EVO9 ile
mücadele eden Hakkı Ağaoğlu-Nehir Yılmaz ikilisi, Battalgazi Rallisi'ni kendi sınıflarında 3. sırada, genel klasmanda da 7. sırada tamamladı.. Nehir Yılmaz  Battalgazi Rallisi'nin En İyi Bayan Co-pilot Kupası'nı  da kazandı.
 
Citroen C2 ile mücadele eden Cüneyt Göz-Elif Tavukçuoğlu ikilisi ise yarışı sınıf 6’da üçüncü olurken, genel klasmanda 16.cı  oldu.
Mitsubishi Lancer EVO9 ile yarışan Ferhat Tanrıbilir-Ahmet Yörük ikilisi, iyi götürdükleri yarışı mekanik arıza  nedeniyle bitiremedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara