Bridgestone'un Türkiye'deki sosyal medya konusundaPromoqube ile çalışacak

Ünlü lastik firması Bridgestone’un, sosyal medya danışmanlığı, topluluk yönetimi, dijital itibar yönetimi / sosyal medya takibi ve social CRM yönetimi alanlarında danışmanlık hizmetleri sosyal medya ajansı Promoqube tarafından yönetilecek.

133.500'den fazla çalışanı ile 150 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın lastik devi Bridgestone Türkiye’de ise Brisa tarafından pazara sunuluyor. Bridgestone,
Türkiye’deki sosyal medya pazarlama çalışmaları için iki aydır devam eden ajans seçim sürecinin ardından, Türkiye'nin ve dünyanın en prestijli markalarına sosyal pazarlama çözümleri sunan Promoqube ile birlikte çalışma kararı aldı.

Brand Finance tarafından dünyanın en değerli lastik markası olarak gösterilen Bridgestone, Promoqube’un belirlediği sosyal medya stratejisi ile ürün ve hizmetlerini daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyor.  Dijital iletişim stratejilerinin geliştirilmesi, sosyal medya iletişiminin sürdürülmesi ve kampanya üretiminin yanı sıra, social CRM projelerinin yaratılmasında da Promoqube ile ilerleyecek olan Bridgestone, bundan sonra sosyal medyada çok daha fazla konuşulacağa benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara