Mobil 1 ve Grand Prix Pilotu Jenson Button’dan Yarışma Tüyoları

  • Mobil 1™ Racing Academy Advanced, Mobil 1TM tarafından tasarlanan ücretsiz online 3D oyun deneyimidir
  • Yeni 3D yarış oyunu,  motor yarışı tutkunlarına Jenson Button ve NASCAR® yıldızı Tony Stewart’ın eğitmenliğinde nasıl yarışacaklarını öğretiyor
  • Oyuncular pistteki performanslarını geliştirmek için sanal arabalarını kendi ihtiyaçlarına göre düzenleyebiliyor ve motorlarını geliştirebiliyor.

Mobil 1TM yarışma sanatını 2009 FIA Formula 1TM Dünya Sürücüler Şampiyonu Jenson Button ve Nascar yıldızı Tony Stewart’tan öğrenme şansını sunduğu için motorsporları tutkunlarını heyecanlı bir yıl bekliyor.
Geliştirilmiş ücretsiz online 3D oyun Mobil 1TM Racing Academy Advanced’ın oyuncuları yarışmanın nasıl bir şey olduğunu her iki yarış yıldızı tarafından verilen video eğitimleriyle iç parkurda yarışarak öğreniyorlar. Eğitmenler oyunculara grid çıkışları, yarış çizgisini bulma ve sollama hakkında ipuçları veriyor. Oyunda yapılan diğer iyileştirmeler kaporta rengi seçimi ve pistte avantaj yakalamak için motorun geliştirilebilmesinden oluşuyor.
 
Oyuncular her yarışçı için belirlenmiş üç ayrı seviyede oynuyor. Vodafone McLaren Mercedes sürücüsü Jenson Button’ın kariyerini takip etmek isteyenler önce Karting, sonra Formula 3 ve en son Grand Prix yarışlarında yarışıyorlar. Tony Stewart olarak yarışanlar ise Midget Car ile başlayıp oradan Indy Car’a son olarak da NASCAR’a geçiyorlar.
Yarış tutkunlarına, her seri için ipuçları, oyun aşamasıyla ilgili kariyer özetleri ve oyuncuları cesaretlendirmek için kısa notlarla iki büyük yıldız yol gösterecek. Puanlar, oyunculara yarışta elde ettiği sıra ve oyun seviyesine göre verilecek. Oyuncular ayrıca bilgileri sosyal medyada paylaşabilecekler.


ExxonMobil, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Dijital Pazarlama İletişimi’nden sorumlu Nancy Daems  “Mobil 1TM’in bir önceki yarış oyunlarını oynayan oyuncuların yorumlarına dayanarak, ekibimiz Jenson Button ve Tony Stewart’ın özel yönlendirmeleriyle yarış pistini canlandırarak kullanıcının elde edeceği deneyimi maksimuma çıkarmayı hedefledi. Verdikleri tüyolar, motorsporları meraklılarına en iyilerden öğrenme şansı sunarak deneyimi maksimuma çıkarıyor” dedi.
Mobil 1TM Racing Academy Advanced, Mobil 1TM ekibi tarafından toplamda 5 milyondan fazla oynanan 2012 Mobil 1TM Racing Academy'nin başarısı üzerine geliştirilen beşinci oyundur.
Mobil 1 Racing Academy Advanced ayrıca Mobil 1 Facebook sayfasında da oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara