Ford Otosan’ın en yeni bayisi, Agras Otomotiv Terazidere ve Merter’de hizmete girdi


Türkiye’de üst üste 11 yıldır toplam pazar birincisi olan Ford Otosan, temsil ettiği otomotiv markalarıyla sektörün en başarılı şirketlerinden biri olan FDN Grubu ile yaptığı ortaklık sonucu sahip olduğu bayiliklerine Agras Otomotiv’i de ekledi. 23 yıldır Türkiye’de Otomotiv sektöründe hizmetlerinin yanında sahip olduğu distribütörlükler ve enerji yatırımları ile dünya markaları ile olan ortaklıklarını başarılı bir şekilde sürdürmekte olan FDN Grubu’na bağlı olan Agras
Otomotiv’in 26 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen açılışında Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç’un ve FDN Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Fidan’ın da katıldığı organizasyonla İstanbul Terazidere ve Merter’de hizmete açıldı.
Açılışta gerçekleştirdiği konuşmada Türkiye’nin 11 yıldır pazar liderliğini sürdürdüklerini söyleyen Ali Y. Koç; “Agras, tüm bayilerimiz gibi satış, servis, yedek parça ve 2. el hizmetlerini tek çatı altında birleştiriyor. FDN Grubu’nun sektörümüz için gerçekleştirdiği yatırımları takdir ediyoruz ve yapmış olduğumuz iş birliğinin, bu başarıyı 12. defa kazanmak adına çok önemli bir anlaşma olduğunu düşünüyoruz. Gerçekleştirilen yatırımlar için FDN grubu yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.
FDN Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan yaptığı konuşmada “Bugün açılışını yaptığımız Terazidere ve Merter yatırımları, geleceğe atılan en sağlam adımlarımızdan biridir. Türkiye’de sanayileşmenin öncülüğünü yapmış olan Koç Holding ile işbirliğimizin pekişmesi bizler için büyük önem arz etmektedir. Hedefimiz Ford markasının bayrağını bölgemizde en iyi şekilde dalgalandırmak olacaktır. Satış ve satış sonrası olarak Ford’un tüm hizmetleri yetkili satıcılığımızda en doğru şekilde verilecek, yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedeflenecektir.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara