TURKAR 4x4 ‘Sizin İçin Yarışıyoruz’un sponsoru oldu

 
Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve Hisarlar Grup tarafından üretilen, Türkiye'nin ilk yerli 4x4 arazi aracı TURKAR,Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen ‘Sizin İçin Yarışıyoruz’ organizasyonuna sponsor oldu. Bedensel engelliler yararına düzenlenen organizasyon, 38 milletvekili katılımıyla 3 Temmuz 2013 Çarşamba günü, 75.Yıl
Hipodromu Park Alanı’nda gerçekleştirildi.

Parlamenterler Spor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Mehmet Halkalı’nın koordinasyonunda geçekleştirilen organizasyonda, milletvekillerinin gerçek yarış otomobilleri ve parkurunda zamana karşı mücadele etti. Yarışmada AK Parti Milletvekilleri Fahrettin Poyraz birinci, Gülşen Orhan ikinci, Bayram Özçelik ise üçüncü oldu. Dereceye girenler milletvekilleri, kupalarını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’den aldı.

Hisarlar Grup’un sponsorluk düzeyinde destek verdiği etkinlikte, şirketi temsilen Hisarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı TÜRKER, Hisarlar Grup CEO’su  ve Genel Müdür Zafer TÜRKER, Hisarlar Grup Kurumsal İletişim Sorumlusu Mesut TÜRKER, TURKAR Satış ve Pazarlama Sorumlusu Rıdvan DEDEOĞLU ve çeşitli firma çalışanları hazır bulundu.  

Hisarlar Grup olarak böyle önemli ve anlamlı bir organizasyona destek vermekten gurur duyduklarını söyleyen CEO Zafer Türker, “Bedensel engelli vatandaşlarımıza akülü sandalye hediye edilmesini amaçlayan ‘Sizin İçin Yarışıyoruz’ etkinliğini son derece önemli bir sosyal sorumluluk hareketi olarak değerlendiriyoruz” diye konuştu.

Kamudan destek bekliyoruz
Etkinlik esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hisarlar Grup CEO’su Zafer Türker, 40 yıllık geçmişi olan Hisarlar Grup’un büyük bir özveri ile sanayicilik yaptığını ve Türkiye’nin ilk 4x4 arazi aracını geliştirmekten büyük gurur duyduklarını söyledi. Türker, “Biz üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Seri üretime geçtik. Yurtdışında da tanıtımlara başladık. Ancak bu aracın sürdürülebilir olması için yılda 300 adetlik bir satış rakamına ulaşmamız lazım. Araçlarımız ithal araçlara oranla çok daha ucuz. Kamunun da bizim bu üretimimize destek çıkması gerekiyor” diye konuştu.

“Uluslararası bir marka olmaya çalışıyoruz”
Türkiye’nin ilk yerli 4x4 arazi aracı olan TURKAR’ın, Hisarlar Grup’un özgün tasarım kabiliyetlerinin yanı sıra ve makine, tezgah, teçhizat parkının kullanılması ile geliştirildiğini belirten Türker, ülke çapındaki 23 yetkili servisiyle teknik destek verildiğini söyledi. Türker “ Kısa vadeli amacımız servislerimizin sayısını iki kat artırmak. Uzun vadeli amacımız ise TURKAR isminin uluslararası bir marka haline gelmesini sağlamak. Bunun için çalışmalarımıza hız verdik, yurtdışında fuarlara katılıyor, kendimizi tanıtıyoruz. Büyük ilgi de görüyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara