Almira, her zaman deniz tutkunlarının yanında!


Almira Car Rental Services, yat ve tekne sahipleri için denizdeki konforu, karaya taşıyor. Sail & Drive projesinin yanı sıra Arkas-Milta Marina Cup’a sponsor olan Almira, deniz tutkunları ile Bodrum’dan yola çıkıyor.
Almira Car Rental Services, 20. yıl etkinlikleri çerçevesinde 30 Ağustos-1 Eylül 2013 tarihleri arasında Bodrum’da
gerçekleştirilecek olan Arkas-Milta Marina Cup’ın sponsorları arasında yerini alıyor. Yılın en görkemli ve başarılı yarışlarından olan Arkas-Milta Marina Cup’ın kazananları, Almira’dan ücretsiz araç kiralama ve Sail & Drive hediyelerinin de sahibi oluyor.
Denize ve denizciliğe gösterdikleri destek ile Almira, özel araç kiralama paketleri sunuyor. Almira bir ilki gerçekleştirerek; yat ve tekne sahiplerine tek yön ve saatlik araç kiralama imkanı sunan Sail&Drive projesi ile de büyük ilgi görüyor. Yat veya teknesine ulaşmak için havayolunu kullanan deniz tutkunları, Almira’nın Sail&Drive hizmeti sayesinde lüks araçlarla saatlik ve tek yön araç kiralama imkanına sahip oluyor.
Almira, Türkiye’de ilk kez marinalara özel olarak geliştirilen ve ‘Rotanız neta, konforunuz Almira’sloganıyla hayata geçen Sail & Drive proje, çok özel avantajlar ile hizmet veriyor. Yat ve teknesi ile yolculuk edenlerin karadaki ulaşım ihtiyaçlarına yönelik olarak, saatlik ve tek yön araç kiralama imkanı sağlayan Sail&Drive, fiyat avantajı ile de ön plana çıkıyor. Sail&Drive projesi ile lüks araçlar 49 TL’den başlayan fiyatlarla beklemeden kiralanarak havaalanından marinaya, marinadan havaalanına ya da marinadan diğer bir marinaya kadar konforlu bir şekilde ulaşım sağlanıyor.
Sail&Drive servisi; hızlı, zahmetsiz ve kusursuz ulaşımı sağlamak için konuklarını marina içlerindekiAlmira Car Rental Services / Sail&Drive ofislerinde bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara