Facebook’tan İzin Çıktı!!!


Facebook’un dün yaptığı açıklama ile birlikte; markaların hayran sayfalarındaki beğeni, yorum ve gönderi özelliklerini yarışma amacıyla kullanmasına izin çıktı.

Markalar, ajansları aracılığıyla Facebook sayfalarında kampanya veya ödül kazandıracak yarışmalar düzenleyebilmek için bir uygulama kullanırken şimdi bunun yanında beğeni, yorum ve gönderi özelliklerini kullanarak da yarışma yapabilecekler. Bu gelişme ile birlikte artık her çaptan
işletme Facebook sayfası üzerinden çok daha kolay bir şekilde yarışma düzenleyebilecek.

Türkiye’nin ilk ve tek yarışma ajansı olan Yarışma Fabrikası’ndan Begüm Vatansever, bu yeniliği şöyle değerlendirdi: ’’Bu önemli gelişmenin hem avantaj hem de dezavantajları mevcuttur. Markaların Facebook üzerinden uygulama kullanmadan yarışma düzenlemesi, maliyetleri düşürmeye yardımcı olacaktır. Fakat manuel olarak katılım ve oylamanın gerçekleşecek olması  iş gücünü arttırmasının yanında art niyetli kişilerin yarışmaları manipüle etme ihtimalini ortaya çıkaracaktır.’’

Yarışma Fabrikası Hakkında
Türkiye’nin ilk yarışma ajansı Yarışma Fabrikası; kurumlara yarışma organizasyon, tanıtımı ve danışmanlığı alanlarında hizmet veriyor. Yarışma Fabrikası, çeşitli kategorilerde gerçekleşecek bir yarışmanın A'dan Z'ye tüm süreçlerini yönetiyor. Projelendirme, teknik altyapı, tasarım, jüri ve tanıtım hizmetlerimizle kurumlara özel bir yarışma organize ediyor.

Yarışma Fabrikası; Fotoğraf, Video, Tasarım, Resim, Proje/Fikir, Mobil, Sosyal Medya Yarışmaları gibi birçok kategoride kurumlara özel projelendirilebilir yarışma alternatifleri sunuyor. Günümüzde birçok insanın aktif olarak kullandığı sosyal medya kanallarını offline kanallara, yani günlük yaşamın içerisine taşıyabilen yaratıcı yarışmalar sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara