Yeni Seat Leon Full LED farlarıyla çok farklı


Yeni Seat Leon’un ön, gündüz sürüş ve arka farlarında opsiyonel olarak sunulan Full LED far teknolojisi araca daha modern ve çekici bir görünüm kazandırırken, yol güvenliğini de artırıyor.
 
Yeni Seat Leon'un tüm versiyonlarında opsiyonel olarak sunulan Full LED ön ve arka farlar, araca daha gösterişli ve daha modern görünüm kazandırıyor. Yeni SEAT tasarım dilinin tipik bir özelliği olan ve Leon’un formuyla kusursuz şekilde bütünleşen açılı çizgiye sahip farlar sayesinde Leon artık imza niteliğinde belirgin bir görünüme kavuşuyor.
 
Full LED farlar, sadece tasarımda değil, güvenlikte de fark yaratıyor. Kendisine özgü şekliyle trafikte fark edilmenizi sağlayan Full LED farlar, bunu akıllı sensörleri ve teknolojisi sayesinde karşıdan gelen sürücünün dikkatini dağıtmadan yapıyor. 
 
Full LED donanımı, lansmana özel olarak sunulan Leon Style Plus Paketi ve Leon FR Plus Paketi ile alınabiliyor. 2 bin 650 TL değerindeki Leon Style Plus Paketi’nde, LED ön, gündüz sürüş ve arka stop lambalarının yanında, arka park sensörü ve koyu karartılmış arka camlar da bulunuyor. 3 bin TL değerindeki Leon FR Plus Paketi ise LED farların yanında, Sunroof’u da kapsıyor.
Full LED farlar, Leon ailesinin tüm versiyonlarında sunuluyor. 1.2 TSI 105 HP, 1.4 TSI 140 HP ve 1.6 TDI 105 HP motor seçenekleri ile satılan sportif ve dinamik 3 kapılı Yeni Leon SC, DSG ve Start/Stop teknolojilerine sahip. Yeni Leon SC, 49 bin TL’den başlayan fiyatlar ile alınabiliyor. Benzinli 1.2 TSI ve 1.4 TSI ile dizel 1.6 TDI motor seçenekleri ile sunulan 5 Kapılı Yeni Leon ise 42 bin 400 TL'den başlayan fiyatlar ile tüm SEAT Yetkili Satıcıları'nda.
 
Merkezi Martorell (Barcelona)’de olan SEAT, Volkswagen Group’un bir üyesi olarak, tasarım, geliştirme, üretim ve pazarlama faaliyetlerini bir çatı altında yürüten İspanya’nın tek markasıdır. Üretiminin yüzde 83’üne karşılık gelen kısmı, tüm dünya genelindeki 77 ülkede satılan SEAT, 2012 yılında 321 bin’den fazla araç satışı gerçekleştirerek, toplam 6 milyar Euro ciro elde etti.
 
Halen Barcelona’daki üç üretim merkezi; Zona Franca, El Prat de Llobregat ve Martorell’de başta Ibiza ve yeni Leon olmak üzere markanın tüm modellerinin üretimini gerçekleştiren SEAT ayrıca, Volkswagen Group’un Palmela (Portekiz)’daki tesislerinde Alhambra ve Mladá Boleslav (Çek Cumhuriyeti)’daki tesislerinde de Toledo üretiyor.
 
SEAT, diğer tüm Volkswagen Grup markalarının Türkiye temsilcisi olan Doğuş Otomotiv tarafından Türk tüketicilere sunuluyor. 14 uluslararası markanın 80’ni aşkın modelini Türkiye otomotiv pazarına sunan Doğuş Otomotiv dünyayla eş zamanlı olarak, bağlı markaların satış-servis-yedek parça hizmetlerini ülke geneline yayılmış geniş hizmet ağıyla sağlamaktadır. Otomotiv değer zincirinin tüm halkalarında öncülük anlayışı ile hareket eden ve büyüme yol haritasını bu yönde oluşturan Doğuş Otomotiv, ithalat ve distribütörlük faaliyetlerinin yanı sıra otomotiv finansmanı, yedek parça ve aksesuar ticareti, ikinci el, filo kiralama ve sigorta gibi tamamlayıcı hizmet alanlarında da faaliyet göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara