BEBEK ŞENLİĞİ!!!

13-14-15 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleşen olan Bebek Şenliğinde, çocuklar için özel hazırlanantrafik güvenliği içerikli standında çocukları ve ailelerini ağırladı. 
Doğuş Otomotiv’in trafik güvenliği bilincinin ve trafikte saygı anlayışının toplumun tüm kesimlerinde yerleşmesi amacıyla yürüttüğü kurumsal sorumluluk platformu Trafik Hayattır! kapsamındaki etkinliklerine Bebek Şenliği ile devam 

etti.  Doğuş Otomotiv, çocuk yaşta öğrenilen bilgilerin, kişilerin ilerleyen yıllardaki davranışlarında büyük etkisi olduğu yaklaşımıyla, geleceğimizin teminatı olan çocuklara yönelik trafik güvenliğine ilişkin çeşitli faaliyetlergerçekleştiriyor. Artık bir gelenek haline gelen, Bebek Parkı’nda bu yıl 13-14-15 Eylül tarihlerinde düzenlenen Bebek Şenliği’nde Trafik Hayattır standı kuran Doğuş Otomotiv, çocuklarıyla hem eğlenceli hem de öğretici bir gün geçirmek isteyen aileleri ağırladı.
Trafik Hayattır standını ziyaret eden çocuklar, günümüzün büyük bir kısmını geçirdiğimiz trafik güvenliği ile ilgili yararlı bilgiler edinme şansı yakaladı. Trafik işaretlerine dair oyunlar bulunan Trafik Hayattır standında, çocuklaraynı zamanda trafik kurallarının anlatıldığı boyama kitapları ile de eğlenceli vakit geçirdiler. Trafik Hayattır standını yaklaşık bine yakın çocuk ve ebeveyn ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara