MiLLi TAKIM'IN DEĞiŞMEZi YiNE MERCEDES


1996 yılından bu yana Türk Futbol Milli Takımları’nın resmi sponsorluğunu sürdüren Mercedes-Benz Türk, Türkiye Futbol Federasyonu’nun kullanımına  verdiği otobüsleri yeniledi.
Mercedes-Benz Travego 17 modeli otobüsler A Milli Futbol takımı ve diğer milli takımlara  yeni modeliyle hizmet vermye devam ediyor.. Fatih Terim'in başında olduğu A Milli Futbol Takımı'nın,

 otobüsü milliler için özel olarak dizayn edildi..  Kırmızı – beyaz deri koltuklar ve kırmızı perdeler, teknik direktörü masası ve koltuk arkası ekran sistemi olan “Mercedes-Benz Eğlence ve Bilgi Sistemi” ile donatılan otobüsler Milli takımımızı yeni başarılara taşıyacak..
Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda 
 üretilen ve otobüs ürün yelpazesinin amiral 
gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde güvenlik sunuyor.
Mercedes-Benz Türk ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği 2011 yılında imzalanan sözleşme ile 2014 yılına kadar uzaltılmıştı. Bu kapsamda Türkiye Futbol Federasyonu’ na 9 adet hafif ticari araç, 62 adet otomobil ve 3 adet otobüs tahsis edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara