Tolga Uprak Superbike’da start alıyor

CMS sponsorluğunda TMF Moto GP’de şampiyonluğa koşan Tolga Uprak, yine CMS’nin sponsorluğuyla Dünya Superbike Şampiyonası’nda yarışıyor.

Dünyanın en önemli motosiklet yarışı olan FIM World Superbike Şampiyonası’nın 11. ayağı, 13-15 Eylül tarihleri
arasında Inter City Istanbul Park’ta düzenleniyor

Dünya Superbike Şampiyonası’nda, Türkiye Şampiyonu yarışçı Tolga Uprak da CMS –EYP Bike Racing Team sponsorluğunda seyirci önüne çıkıyor.

Dünyanın en hızlı 120 pilotunun start alacağı şampiyonada,  Eyp Bike Racing Team adına Wildcard hakkı ile Türkiye Şampiyonu yarışçılarından Tolga Uprak mücadele edecek.

‘Superbike’daki mücadelesiyle başarısını dünyaya duyurmayı hedefliyor
Inter City Istanbul Park’da düzenlenecek olan Superbike Şampiyonası’nda mücadele edecek Türk sporcular arasında yer alan Tolga Uprak, iyi bir yarış çıkararak, dünyanın takip ettiği bu organizasyonda başarılarını duyurmayı hedefliyor.

2012 Türkiye Şampiyonası -1000cc A 1. ve TMF 1000 cc 1.’incisi olan Tolga Uprak Türkiye’de elde ettiği başarıyı Superbike Dünya Yarışları’nda da sergilemesi bekleniyor.

Dünya şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu’nun yanı sıra Türk yarışçıların da katılacağı ‘Superbike’ Dünya Şampiyonası, Türkiye’de ilk kez gerçekleşeceği için Inter City İstanbul Park tribünlerini yaklaşık 40 bin kişilik bir izleyici kitlesinin doldurması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara