TÜVTÜRK’ün yeni internet sitesiyle randevu almak ve muayene ile ilgili merak ettiklerinize ulaşmak artık daha kolay

TÜVTÜRK’ün araç sahiplerinin önerileriyle yenilenen internet sitesi, görsel yoğun ve modern tasarımıyla daha kullanıcı dostu hale geldi. Ücretsiz muayene randevusu almak ise daha kolaylaştı.

Türkiye’de periyodik araç muayene hizmetini vermeye yetkili tek kurum olan TÜVTÜRK’ün internet sitesi yenilendi. www.tuvturk.com.tr adresinden ulaşılabilen internet sitesinde, önceki tasarımın aksine, görsel ağırlıklı bir tasarım uygulandı. Yenilenen sitede araç muayene işlemleri ile ilgili merak edilen her türlü bilgiye, birkaç tık ile erişilebiliyor. Araç sahipleri, araçlarını muayeneye getirmeden önce muayene süreciyle ilgili birçok bilgiye, görsel, video ve interaktif içerik desteği ile ulaşabiliyor. 

Ziyaretçiler, internet sitesinin en büyük yeniliğini, ücretsiz araç muayene randevusu alırken deneyimliyor. Hali hazırda bir çok muayene istasyonu sadece randevu ile hizmet vermekte ve bu sistemle bekleme sürelerinin azalması sağlanmakta. Araç sahiplerinin online randevu sistemiyle ilgili önerileri dikkate alınarak geliştirilen yeni randevu uygulamasında, artık form uygulaması yerine, görsel seçme sistemi kullanılıyor. Sadece 5 kısa adımda muayene randevusu alınabilirken, aynı zamanda muayene öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerin görsel destekli olarak anlatılmasıyla zorunlu araç muayenesi sürecini eskisinden çok daha kolay hale getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara