İlanlara da bayram geliyor


Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com Kurban Bayramı’nda ilan sahiplerine birbirinden özel kampanyalar sunuyor. Kullanıcılara çifte bayram yaşatmayı hedefleyen kampanyalar 11 Ekim 2013 Cuma günü başlıyor.

Kampanyalar kapsamında yayın süresi dolan ilanlar bayram tatilinin sonuna kadar yayında kalacak. Buna göre 10-20 Ekim 2013 tarihleri arasında yayınlanma süresi dolan tüm ilanların süresi 10 gün uzatılacak.

Bir diğer kampanya ise sahibinden.com’un bireysel kullanıcılarına özel hazırladığı 1+1 doping kampanyası. Bayram tatili süresince kullanıcıların satın alacağı 1 haftalık doping uygulamasına 1 hafta da sahibinden.com’dan hediye geliyor. İlanın ön plana çıkarılarak çok daha fazla kişi tarafından görüntülenmesini ve kullanıcının belirlediği fiyattan hızlıca satılmasını sağlayan doping uygulaması ile sahibinden.com kullanıcıları Kurban Bayramı’nda da kazanıyor.


sahibinden.com hakkında
Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kendi iş alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. 300 çalışanı, ayda 28 milyon tekil ziyaretçinin yarattığı 3 milyarı aşkın sayfa görüntülemesi, 3.6 milyon aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle sahibinden.com Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara