Araç Paylaşım Sistemini Anlatacak

Araç paylaşım platformu Mobicar 20 Kasım'da yapılacak "Sürdürülebilinir Ulaşım Derneği"  EMBARQ Türkiye'nin düzenlediği "Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu"nda İstanbul'da kısa bir süre önce uygulanmaya başlamış olan araç paylaşım sisteminin, ulaşımda yaratacağı yenilikleri anlatacak.
Araçların, ihtiyaca göre, belli süreler ve belli mesafeler için kullanılması ve kullanıldığı kadar ödenmesi esasına
dayanan sistemiyle Mobicar, ulaşıma getirdiği yeni alternatif çözümleri ile EMBARQ Türkiye'nin düzenlediği sempozyumda yerini aldı. 20 Kasım'da Mobicar kurucu-ortak Erben Öztürk'ün konuşmacı olarak katılacağı, The Marmara Taksim otel saat 9.15'de yapılacak sempozyumda, araç sahipliğine alternatif olarak İstanbul trafiğine çözüm olabilecek araç paylaşım sistemi, yeni uygulama olarak tanıtılacak.
2005 yılında faaliyetlerine başlamış olan EMBARQ Türkiye – SUD, çevre ve insan sağlığını her geçen gün daha fazla tehdit eden kent içi ulaşım sorunlarına sürdürülebilir çözümler üreterek, şehirlerde yaşam kalitesini iyileştirmeyi amaçlıyor ve bu amaç çerçevesinde Mobicar'ı İstanbul’un yoğun trafiği içinde pratik ve ekonomik bir çözüm olarak değerlendirecek.

Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu
Yer :  The Marmara Taksim
Tarih : 20 Kasım 2013
Saat :  09.15 

Web    :http://www.mobicar.com.tr
          :  http://embarqturkiye.org/

Mobicar Hakkında:
Yenilikçi araç paylaşım platformu Mobicar, araçların ihtiyaca göre, belirli süre ve mesafeler için kullanıldığı kadar ödeme üyelik sistemine dayanmaktadır. Yoğun nüfuslu şehir hayatında ulaşım için pratik ve ekonomik bir alternatif olan Mobicar, üyelerine 7/24 hizmet sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara