OTOMOTiV VE LOJİSTİK SEKTÖRLERİNİN GÖVDE GÖSTERİSİ BAŞARI İLE SONA ERDİ




Otomotiv ve Lojistik sektörünün büyük buluşması Comvex İstanbul ve Logist Eurasia Fuarları, ticari araçlar, yan sanayi ve lojistik endüstrisinin lider  markalarını bir araya getirdi. Kıtaları birleştiren fuarlar, 8 salonda 80.000 metrekare  sergi alanında, 23 ülkeden 300’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğine ve 52 ülkeden 30.000’in üzerinde profesyonel
ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Comvex İstanbul ve Logist Eurasia 2013 Fuarları, katılımcı firmaların basın toplantıları, müzik ve dans gösterileri ile görkemli bir açılışa imza attı. Yerli ve yabancı basın mensupları fuarlara yoğun ilgi gösterirken, görsel şovlarıyla dikkat çeken katılımcı firmaların standları, ilk gününden ziyaretçi akınına uğradı.
Katılımcı firmalar birbirinden yaratıcı sunumlar ile son model ürün, hizmet, teknoloji, aksamları yerel ve uluslararası pazarlara tanıttığı ve görücüye çıkardığı fuarlarda alınan siparişler ve yapılan sıcak satışlarla sektörün hedeflerini yakalamasına önemli katkı sağlandı.
Tüyap tarafından Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Ağır Ticari Araçlar Derneği (TAİD) ve Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) işbirliği ile hazırlanan Comvex İstanbul, 
 
otomotiv sanayimizin gücünü ortaya koyduğu, yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçiler ile yeni ticari işbirliklerine ortam hazırlayan önemli bir pazarlama platformu olarak dikkat çekerken,          14 ülkeden gelen alım heyetleri katılımcılarla buluştu.
zamanlı olarak Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) işbirliği ile düzenlenen LOGIST EURASIA 2013, 6. Lojistik Endüstrisi, Taşımacılık, Yükleme, Boşaltma, İstifleme, Depolama Araç, Donanım, Sistem ve Teknolojileri Fuarı, yenilikçi lojistik çözümler arayan tüm iş kollarını bir araya getirdi. Taşımacılık ve lojistik hizmeti alan, tüm üretici-ithalatçı-ihracatçı firmaların karar vericilerinin, lojistik-taşımacılık sektörü yetkilileri ve ilgili kamu kurum-kuruluşlarının temsilcilerinin bir araya geldiği fuarda lojistik endüstrisinin en son araç, donanım, teknoloji, ürün ve hizmetleri sergilendi.
 

Sektörün Kamu Ortakları Bir Araya Geldi
Türk Eximbank, T.C.D.D, İşkur, Kosgeb, TOBB, TOBB UND, BALO ile Deniz ticaret Odası gibi sektörün işbirliği ortakları da, proje ve ürünlerinin tanıtımı, için fuarda yer al.  Katılımcı firma ve ziyaretçilerin talep ve soruları cevaplandı. Düzenlenen seminerler ile fuarların sektörün buluşma noktası olması özelliği bir kez daha vurgulandı. 
 
Katılımcıların lojistik ve ticari araç sektörlerinin son model ve çözümleri ile gövde gösteri yaptığı Comvex İstanbul ve Logist Eurasia fuarları ziyaretçi akınına uğradı. Fuarlar, basın toplantıları, lansman, gösteri ve davetlerin yanı sıra, sektör ile ilgili konularda düzenlenen ulusal yarışma ve ödül törenlerine de ev sahipliği yaptı. Ticari araç ve lojistik sektörünü sanat ile bir araya getiren etkinlikler katılımcı ve ziyaretçilere görsel şölenler yaşattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara