Mobil 1 ve Baba Radyo’nun Kampanyası İstanbullu Taksicileri Ödüllendiriyor

·         Mobil 1 ekibi, Baba Radyo işbirliği ile İstanbul’daki on binlerce taksi sürücüsüne bir kez daha Mobil 1 ESP 5W30 motor yağı kazanma fırsatı sunuyor
·         Bu yıl Ağustos ayında başlayan ve sekiz hafta süren kampanya 2013 sonuna kadar uzatıldı
·         Baba Radyo’dan anons edilen noktalara giden  ve araç camlarındaki Mobil 1 yapıştırmalarını gösteren  ilk 10 taksi
sürücüsü tam sentetik motor yağı kazanıyor.
Mobil 1 ekibi, İstanbul merkezli Baba Radyo ile birlikte düzenlenen hediye kampanyasının süresinin uzatıldığını duyurdu. Taksi sürücülerine Mobil 1 ESP 5W30 sentetik motor yağı kazanma fırsatı ile birlikte değerli motorlarını koruma imkanı sunuluyor.
Bu yıl Ağustos ayında başlayan ve İstanbul’da çalışan 17 bin taksinin* hedeflendiği aktivite kapsamında  sekiz hafta süresince kentin dört bir yanındaki taksi durakları gezilerek bilgilendirme ve yapıştırma dağıtımı yapıldı.
Yıl sonuna kadar uzatılan kampanya dahilinde Baba Radyo’dan yapılan anonsları takip ederek belirtilen noktaya gelen ve aracında Mobil 1 yapıştırması bulunan ilk 10 araç sahibi ya da sürücüye Mobil 1 ESP 5W30 motor yağı hediye edilecek.
Araç motorlarının yedi gün yirmidört saat çalışmayı sürdürmesi ve gelir kaybına yol açacak arızaların önüne geçilebilmesi için iyi bakım görmesi önem taşıyor. Ayrıca, yoğun şehiriçi trafiğinde sürekli dur-kalk yapmaları taksicilerin motor korumasına azami özen göstermelerini gerektiriyor.
Mobil 1 ESP 5W30 tam sentetik motor yağı sürekli çalışan taksilerin motorları için aşınmalara karşı üstün koruma sağlarken motorun ömrünü uzatıyor ve bakım masraflarının düşürülmesine yardımcı oluyor.
ExxonMobil Fuels & Lubricants Dijital ve PR Pazarlama Koordinatörü İrem Algıer, “Bir taksi sürücüsünün aracı onun geçim kaynağıdır. Mobil 1 gibi yüksek performans sunan bir motor yağı, taksi sürücüsünün yatırımının korunmasına ve uzun ömürlü olmasına yardımcı olur. Baba Radyo ile birlikte gerçekleştirdiğimiz hediye kampanyasının taksi sürücüleri arasında büyük ilgi görmesi nedeniyle kampanyayı Aralık ayı sonuna kadar uzattık. Böylelikle dah çok sayıda sürücüye doğru motor yağı kullanmanın önemini anlatma fırsatı bulacağız. Tüm taksi sürücülerine Baba Radyo’yu dinlemeyi sürdürmelerini ve bu kampanya ile Mobil 1 ürünleri kazanma şansı elde etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara