Mini –Deezer işbirliği sayesinde; Mini sahiplerisürüş keyiflerini, dünyanın dört bir yanından şarkılar keşfederek renklendiriyor.




Dünyanın 180’den fazla ülkesinde aylık 12 milyon aktif kullanıcıya müzik dinleme hizmeti sunan dijital müzik platformu Deezer’ın Miniile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde; Deezer MiniConnected eğlence sistemine entegre edildi.Bu entegrasyon sayesinde; Mini’nin sunduğu online servis hizmetleri genişletilirken, Mini sahiplerinin dünyanın herhangi bir yerinde, tek bir üyelikle Deezer’ın 30 milyon parçalık müzik arşivine
erişerek müzik keşif deneyimi yaşamaları sağlanıyor.Tarzları ve farklılıkları ile dikkat çeken Mini sahipleri, Deezerentegrasyonu ile bu farklılıklarını otomobillerine uygun bir şarkı ile daha da güçlendirebilecek.Bunun için, Deezer Premium+ üyesi Mini sahipleri, Apple AppStore’danDeezer’ın en son sürümünü indirerek, uygulamayı rahat bir şekilde Mini Connected ile Mini’nin araç içi eğlence sistemine entegre edebiliyorlar.

 


Resmi İnternet Sitesi :www.deezer.com
Deezer Facebook Sayfası : https://www.facebook.com/deezer
DeezerTwitter : https://twitter.com/Deezer
Deezer Türkiye Twitter : https://twitter.com/DeezerTurkiye
MINI Web Sitesi: www.mini.com.tradreslerinden takip edebilirsiniz.

Deezer Hakkında
Deezer 180’den fazla ülkede, aylık 12 milyon aktif kullanıcıya, zengin bir içeriğe sahip, gerçek anlamda global bir müzik deneyimi sunuyor. 5 milyon ücretli kullanıcısı ve oluşturulan 100 milyonun üzerinde çalma listesi ile Deezer, müzik dinleyicilerinin önündeki kısıtlayıcı engelleri kaldırarak, 30 milyon şarkıya akıllı telefonlar, bilgisayarlar, tabletler ve akıllı televizyonların yanı sıra ev ve otomobil müzik sistemleri olmak üzere tüm cihazlardan her an, her yerde erişim sağlıyor. Deezer, müzik keşfi felsefesi ile tüm dünyada müzik severlere keyifli bir müzik yolculuğu sağlarken, Deezer editörlerinin önerileri kullanıcılara yeni müzikleri keşfetme, dinleme ve paylaşma deneyimi sunuyor. Facebook gibi uluslararası işbirlikleri ve Orange, EverythingEverywhere, Telenor gibi pek çok stratejik operatör ortaklıkları ile Deezer, müzik deneyimini dünya çapında yeni kullanıcılarla buluşturmayı amaçlıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara