Hayallerindeki motorun fotoğrafını #bendeolsa etiketiyle paylaşanlar hediye kazanaca

Motosiklet severlerin heyecanla beklediği Eurasia Motosiklet Fuarı’nda, 
 Yeni VespaPiaggio & C.S.p.a'nın Türkiye genel distribütörü Ferco Motor, sosyal medya takipçilerine ve ziyaretçilerine hediyeler hazırladı. Vespa, Piaggio, Aprilia ve Moto Guzzi markalarından hayallerindeki modelin fotoğrafını #bendeolsa etiketini kullanarak Instagram ya da Twitter hesaplarında paylaşan 20 ziyaretçi Vespa Academy Eğitimi, sweatshirt ve şapka kazanacak.

 
Bu yıl altıncı kez düzenlenecek olan Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı’nın renkli standlarından biri olan Ferco Motor standı, fuar boyunca sürecek bir sosyal medya kampanyası düzenliyor. Vespa, Piaggio, Aprilia ve Moto Guzzi markalarının Türkiye genel distribütörü Ferco Motor standına uğrayan ve hayallerindeki modelin resmini #bendeolsa etiketiyle sosyal medya hesaplarında paylaşan 20 kazanan takipçisini 2 Mart’ta açıklayacak.
5 kişiye Vespa Academy Eğitimi, 5 kişiye sweatshirt ve şapka, 10 kişiye t-shirt ve şapka hediye edilecek kampanya 27 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında düzenlenecek. Kazanan 20 kişiye ayrıca özel tasarım Vespa Mug hediye edilecek.

Ferco Motor Hakkında
Ferco Grup bünyesinde faaliyet gösteren Ferco Motor, 2000 yılından bu yana, Avrupa’nın 1. dünyanın en büyük 4. motosiklet üreticisi olan Piaggio & C.S.p.a’nın, Türkiye genel distribütörlüğünü yapmaktadır.  Piaggio & C.S.p.a bünyesindeki Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi ve Derbi markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini, Türkiye genelinde 24 ilde, 40'ı aşkın bayii ve yetkili servisiyle vermektedir. Ferco Motor, scooter kültürünü yaymak amacı ile satış ve satış sonrası hizmetler haricinde de yatırımlara imza atmaktadır. Güvenli sürüş merkezi Vespa Academy, kullanıcılarını etkinlikler ve gezilerle bir araya getiren Vespa Lovers Club, Vespa kiralama hizmeti Almost My Scooter ile motosiklet kültürünün her alanında hizmet veren Ferco Motor’u daha detaylı bilgi içinwww.fercomotor.com.tr adresinden ziyaret edebilirsini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara