Nissan’ın yenilikçi seçenekleri 2014 Cenevre Motor Show’da gözler önüne serilecek

Nissan, yepyeni X-Trail ile C-SUV segmentinde yeni standartlar belirlerken, tamamıyla yenilenen Qashqai modeliyle de crossover tasarımında yeni bir dönemi başlatıyor. Nissan’ın yenilenen crossover ailesinin bir sonraki üyesi de Cenevre Motor Show’da tanıtılacak.
Nissan'ın crossover segmentindeki hâkimiyeti, bu yıl 84’üncüsü gerçekleşecek olan Cenevre Motor Show’da sahneye çıkacak crossover ailesiyle bir kez daha kanıtlanıyor. Tamamıyla yenilenen X-Trail ve Qashqai’nin yanı sıra Cenevre’de lanse
edilecek bir başka yeni nesil model, Nissan'ın crossover segmentindeki gücüne güç katacak.
Nissan’ın crossover serisine tamamıyla entegre olan yeni X-Trail’in 4x4 yeteneklerine, Nissan Crossover’larının imzası haline gelen bir dizi dizayn ve mühendislik özelliği de eklenmiş bulunuyor. Tamamıyla yeniden tasarım ve mühendislik sürecinin sonucu olarak doğan yeni X-Trail, sektörün en kapsamlı ve yetenekli SUV crossover serisini tamamlıyor. Crossover dizaynında yeni bir çağı müjdeleyen ikinci nesil Nissan Qashqai ise, sektörde ilk kez sunulan teknolojileri, yenilikçi ve kullanışlı dizayn özellikleriyle markanın crossover segmentindeki liderliğini kanıtlıyor.

Nissan’ın yenilikçi seçenekleri 2014 Cenevre Motor Show’da gözler önüne serilecek
Nissan, LEAF ve NV200 modellerinin en iyi özelliklerini bir araya getiren e-NV200 modelinin dünya lansmanını ve bugüne kadar ürettiği en hızlı ve en gelişmiş performans otomobil olan GT-R Nismo’nun Avrupa prömiyerini de Cenevre Motor Show’da gerçekleştirecek. Nissan’ın çarpıcı BladeGlider konsepti de Avrupa’da ilk kez Cenevre’de görücüye çıkacak.


Nissan hakkında
Nissan Motor Co., Ltd., Yokohoma merkezli Japonya’nın ikinci büyük otomotiv şirketidir.
Dünyada 236.000 adetten fazla çalışanı ile faaliyet gösteren Nissan 2012 yılında 4.9 milyon adet araç satışı ile 9.6 trilyon Japon yeni (116.16 milyar USD) ciro elde etmiştir. Yeni, ayrıcalıklı ve heyecan verici modellerin üretimine olan bağlılığı ile Nissan geniş bir ürün yelpazesinde Nissan ve Infiniti markaları altında 60 adet modeli kullanıcılara sunmaktadır.
Sıfır emisyon’da bir öncü olan Nissan, 2010 yılında ilk Nissan Leaf’in satışa sunulması ile İlk satın alınabilir, kitlesel pazarlanan, saf elektrikli aracın üretimini gerçekleştirerek bir tarih yazmıştır. Nissan Leaf, 2011-2012 Japonya’da yılın otomobili ( RJC ); 2011’de Avrupa’da Yılın Otomobili ve 2011 de Dünyada Yılın Otomobili ödülleri başta olmak üzere sayısız uluslararası ödül sahibi olmuştur. Nissan’ın ürünleri, hizmetleri ve daha fazlası için http://www.nissan-global.com/EN/ web sitesini ziyaret ediniz.

Avrupa’da Nissan

Nissan yurt dışında üretim yapan ve Avrupa’da varlığı olan otomotiv firmaları içinde en kapsamlı Avrupa yayılmışlığına ve istihdama sahip olan üretici firmalardan biridir. Nissan lokal bazlı dizayn, araştırma & geliştirme, üretim, lojistik, satış ve pazarlama operasyonlarında 14.500’den fazla personel istihdam etmektedir. Nissan’ın İngiltere, İspanya ve Rusya’da yer alan üretim tesisleri geçtiğimiz yıl, mini MPV, ödüllü Crossover, SUV ve ticari araçlar başta olmak üzere 660.000adetten fazla araç satılmıştır. Nissan başta İngiltere ve Rusya olmak üzere Almanya, Fransa ve İtalya'da önemli pazarlarda başarı ile yer almakta olup Avrupa'da % 3,8'lik bir pazar payına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara