Mobil 1™ Porsche ve Le Mans 24 Saat Yarışına Götürüyor

 Le MansYeni yarış temalı çevrimiçi yarışma "Get Personal", size VIP Porsche deneyimi kazanma şansı sunuyor



Mobil 1sentetik motor yağı ekibi "Get Personal"ı sunuyor, bu yarışma motorsporları hayranlarına 14-15 Haziran 2014’teki Le Mans 24 Saat Yarışında VIP Porsche deneyimi kazanma şansı veriyor.



Katılımcıların, bu benzersiz deneyimi kazanma şansını yakalamak için
www.mobil1.com/getpersonal adresinde kayıt yaptırmaları gerekiyor. Yarışma, 25 Mart'tan 28 Mayıs 2014'e kadar açık olacak. Şanslı kazanan, Porsche VIP'de ağırlanma imkânı ve özel ürünleri de kapsayan Le Mans 24 Saat Yarışına (14-15 Haziran 2014) bir çift bilet kazanacak.



Lansman filmi Mobil 1'in hayranlara şampiyon olmanın nasıl bir duygu olduğunu

hissettirerek onları motorsporlarıyla buluşturma çabasına mizahi bir açıdan bakıyor.

 yarış

Filmi http://bit.ly/1qL3xiUadresinde bulabilir ve aşağıdaki kodu kullanarak web sitenize yerleştirebilirsiniz: http://youtu.be/RGlW0ya4WcE


"Get Personal" hakkında daha fazla bilgi almak ve yarışmaya katılmak için www.mobil1.com/getpersonaladresini ziyaret edin.



*Yarışmaya İngiltere, Fransa, Almanya, Finlandiya, Polonya ve Türkiye’de ikamet edenler  katılabilir. Yarışma, ExxonMobil çalışanlarına, yetkililerine ve yöneticileriyle onların ailelerine, bağlı şirketlerine, alt şirketlerine, perakendecilerine, distribütörlerine, tedarikçilerine, reklam ve tanıtım ajanslarına veya bu gibi kişilerin yakın aile üyelerine açık değildir. Daha fazla bilgi için lütfen Şartlar ve Koşullar'a başvurun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara