Trambus Testte

 Motaş TramBusMalatya'da Motaş'ın kullanımına sunulacak olan 
Trambus'un çalışmaları sürüyor.
Testlerin ve diğer çalışmlaarın sürdüğü projede
 modern bir araç görüyoruz..
Motaş'tan bir heyet geçtiğimiz günlerde 
Trambus'un imal edildiği fabrikayı ziyaret etti.

Bu ziyaret Motas.com.tr adresinde fotoğraflarla yayınlandı.
 
Motaş Genel Müdürü Hasan ALICI beraberindeki bir teknik heyetle birlikte Ankara' da yer alan TRAMBUS' ların yapıldığı fabrikayı ziyaret etti. Alıcı' nın beraberinde ziyarete katılan teknik ekipte iki Elektrik Elektronik Mühendisi, iki Motor Ustabaşı ve bir de Kaporta Teknik Elamanı yer aldı. Araçların son durumları hakkında bilgiler alan Alıcı ile beraberinde giden teknik ekip araçların elektronik ve mekanik donanımlarını aşama aşama gözden geçirdi.
Trambus
Bozankaya firma yetkilileri araçların son durumu hakkında Alıcı' ya bilgiler verdi. Alıcı yapmış olduğu ziyaretle ilgili olarak: " TRAMBUS' ların bir tanesinin tamamlanıp boyama aşamasına getirildiği bilgisi aldık. Buradaki teknik elemanlar boyama işleminin ardından araçlara elektronik ve mekanik donanımların monte edileceğini belirttiler. Yapmış olduğumuz incelemeler sonucunda şunu gördük ki burada büyük bir titizlikle ve ciddiyetle araçlar son haline kavuşturulmaya çalışılıyor. Araçların son teknoloji ekipmanlara sahip olmasını ve toplu taşıma açısından en modern hizmeti sunabilmesini önceliyorlar" dedi.

Alıcı Ankara ziyaretinin ikinci gününde Ankara metrosu bakım ve onarım istasyonunu gezdi. Ankara Metrosu Başmüdürü Rahmi Akdoğan' ı makamında ziyaret eden Alıcı; elektrik ve elektronik sistemlerin bakım ve onarımları hakkında bilgiler aldı. Alıcı: "Bizler de Malatya' da elektrikli bir sisteme geçiş yapıyoruz. Bu nedenle ekip olarak söz konusu alt yapıları yerinde görmek ve incelemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik" dedi.
 Testler devam ediyor
Resim; http://www.motas.com.tr/  http://www.malatyatrambus.com
https://www.facebook.com/MalatyaBuyuksehirBelediyesiMotas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara