Çevre Dostu Akaryakıt

 Go Yakıt'tan 4 kat fazla puan Dünyada akaryakıt kullanımı hızla artsa da getirilen standartlar son yıllarda sıkılaştırılmaya başlandı. Çevre felaketlerinin önüne geçmek için atılan adımlardan belki de en önemlisi, EURO4 Emisyon Normu. Avrupa Birliği’nin 2009 yılında kabul ettiği bu kurallara göre istasyonlarda satılan akaryakıtların içindeki zararlı gazlar ve partiküllerin oranı zararsız seviyeye inene kadar düşürülüyor. 95 oktan, 97 oktan, dizel ve EuroDiesel yakıtların taşıtlarda kullanılmasıyla havaya salınan karbon ve diğer gazların yarattığı sera etkisi
nedeniyle doğanın ömrü gittikçe kısalırken atılan bu adımlar kısa vadede olmasa bile orta ve uzun vadede etkili sonuçlar yaratacaktır.
İlklerin Markası GO

Akaryakıta olan bağımlılığımıza rağmen içeriğini değiştirerek verdiğimiz zararı minimuma indirmeyi hedefleyen bu düzenlemeler Türkiye’de de son yıllarda yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Bu değişikliklerin önemini ve neden gerekli olduğunu anlayıp harekete geçen markaların başında ise İpragaz’ın akaryakıt sektöründeki yüzü GO geliyor. Yeni nesil akaryakıt istasyonu adıyla yola çıkan GO, özel ENO serisi yakıtlarıyla EURO4 Emisyon Normu’nun tüm kriterlerini karşılıyor.
 GoCard 

Sadece Doğayı Korumaz

95 oktan, 97 oktan, dizel ve EuroDiesel yakıtlardaki karbon miktarını ve diğer zararlı partikülleri belirlenen sınırlara çeken GO ENO serisi, çevreye zarar vermiyor, sera etkisinin artmasını önlüyor. Standartlara uymayan diğer akaryakıtlarla aynı motor gücüne ulaşılmasını sağlayan ENO serisi, düzenli kullanımda da araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. İçeriğindeki özel katkı maddeleri sayesinde her kullanımda motoru temizliyor ve bu sayede araçların sık sık bakıma girmesinin önüne geçiyor. Uzun süreli servis aralığı ve güçlü motor sunuyor. Ayrıca daha az yakıtla daha uzun mesafe gitmeye imkan tanıdığı için de düzenli kullanımda araç sahiplerinin ciddi tasarruflar yapmasını sağlıyor.
  Go Yakıt hizmetinizde

4 Kat Fazla Puan

Mutlu müşteri felsefesiyle Türkiye’nin en önemli illerine yayılan ve hızla büyüyen GO, doğa dostu ENO serisini şimdi de doğal güzellikleriyle ünlü Trabzon’da kullanıma sunuyor. Arsin’de Koru Mahallesi Devlet Karayolu Caddesi üzerinde Kuzey Petrol adıyla faaliyete geçen GO’nun, tüm Trabzonlulara hoş bir sürprizi var. GO istasyonlarında yapılan akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde akaryakıt kampanyalarından yararlanmanızı, ekstra puanlar kazanmanızı ve bu puanlarla tekrar akaryakıt almanızı sağlayan GO CARD, Trabzon’da her alışverişte 4 kat fazla puan veriyor. Yani Haziran ayının farklı tarihlerinde GO’dan çevre dostu ENO serisi akaryakıt aldıkça 4 kat fazla puan kazanır ve biriken puanlarınızla tekrar alışveriş yaparsınız...
Ayrıca GO Yakıt'ın Bolu Market Kampanyasında Bolu'daki Bolpet Petrol'den yapacağınız 75 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinizde hediye çeki kazanabilir ve bu hediye çekiyle 10 TL'lik bir indirim kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara