Otomobil almak bu kadar güvenli olmamıştı

Artan döviz fiyatları, vergiler ve haliyle yüksek fiyatlar otomobil almak isteyenleri zorluyor...
Alternatif olarak 2.el arabaya olan talep artıyor.
Kullanılmış otomobilde marka, model,
düz veya otomatik vites seçenekleri,
0.9 litreden 6.5 litreye benzin ve dizel motorlu araçlar,
sedandan, hatcback e, sw den kamyonete, farklı yaşlı otomobillere,
20 kilometreden 160 000 kilometreye binbir seçenek sunuluyor.
Yatırım olarak bile düşünülebilen bu otomobilleri tabii ki  ilk sahibinden yada güvenilir bir kurumdan almak hayati derecede önem kazanıyor..

İkinci el araç alım satımı ve takas hizmeti yapan Carbook , 2012 yılından beri titizlikle 
101 noktası kontrol edilerek belgelendirilip onaylanarak her yaşta otomobil ve hafif ticari aracın alım ve satım sürecinde anahtar teslimi mutluluk  ve güveni hedefleyerek çalışıyor..
Bir Nissan Otomotiv A. Ş. markası olan Carbook bu hizmetleri Nissan bayilerinde gerçekleştiriyor..
Carbook Sisteminde verilen hizmetler şu şekilde sıralanıyor,


Onaylama Süreci Kurumsal ikinci elde beklentilerinizin en üst düzeyde karşılandığı Carbook Sistemi’nde aracın alım satımı, doğru ihtiyaç analizinin yapılmasıyla başlayan, aracın sorunsuz ve tüm yasal risklerden arıldırılmış teslimatıyla toplam mutluluk hedefine ulaşılan bir süreçtir.
Carbook’ta her araç ayrıntılı olarak incelenir, belgelendirilir, görünüm yenileme işlemi sonrası 0 km. deneyimine en yakın şekilde, risklerden arındırılmış olarak sahibini bulur.





Fiyat Verme Aracın marka, model, yaş, kilometre, aksesuar gibi kriterlerine göre ekspertiz öncesi fiyat, uzmanlarımızdan alınabilir.

101 Nokta Kontrolü Carbook’ta her araç 101 Nokta Kontrolü’nden geçirilir ve aracın tüm öyküsü gün ışığına çıkarılır.

Belgelendirme - Onaylama Carbook’ta satışan her araç “Satış Ekspertiz ve Teslimat Formu” ile teslim edilir. Böylece aracın önceki yaşamındaki öyküsü, teslim anındaki kondiyonuyla beraber elinizde olur.


Devir İşlemleri Carbook’ta alınan/satılan araçların tüm devir tescil işlemleri ehil ellerce eksiksiz yapılır. Böylelikle can sıkıcı formalitelerle uğraşmak zorunda kalmadan işlemlerinizi gerçekleştirirrisiniz.

Takas Olanağı Gerekli koşullar varken yeni araçla/ikinci el araçla takas olanağı sunulur.

Emanet Sergileme Aracını en yüksek değerden satmak isteyenler için güvenli ve sigortalı ortamda en iyi ve güvenli çözüm sunulur.



Nakit Alım Aracını nakit para karşılığı satmak isteyenler için olanaklar dâhilinde çözümler sunulur.

Kredi Seçenekleri Showroom’da kolay başvuruyla en avantajlı kredi koşullarıyla Carbook araçlarına en kolay ve hızlı şekilde sahip olunur.

Sigorta Tüm araç satışlarında sigorta hizmeti sunulur; gerek Zorunlu Trafik Sigortası, gerekse de Kasko Sigortası en uygun teklifi seçenekleri arasından seçilebilir.

Araç Görünüm Yenileme Carbook’ta her araca görünüm yenileme işlemi yapılır. Dışından içine her ayrıntısı özel ürünlerle temizlenen araçlar yepyeni bir görünüme ve kokuya sahip olur.

Sanal Mağaza Carbook’ta satılan araçlar ortak stok havuzunda bulunur. Böylece yalnızca bulunduğu ilde değil, Carbook’un olduğu her yerden satın/ teslim alınabilir.

Carbook Garanti Gereken koşulları sağlayan araçlar Carbook Garanti ile satılır. Dileyen müşterilere ücreti karşılığında kapsam ve süre uzatma seçeneği sunulur.

Arşiv Aracın bürokratik işlemlerini de içinde bulunduran dosyası, satış tarihinden itibaren beş yıl süreyle saklanır. Böylelikle araç tekrar değerlendirilmek istendiğinde satışta teslim edilen belgeler kaybedilmiş olsa dahi; aracın geçmişine ilişkin gerekli bilgiler rahatlıkla sağlanabilir; aracın hızlı ve değerinde satışı gerçekleştirilir.

Ücretli Ekspertiz Aracını kendisi değerlendirmek isteyenler , ücret karşılığında 101 Nokta Ekspertiz raporu alabilir.


Firma; Carbook Garanti, Carbook Temel Garanti ve Carbook Uzman Garanti gibi farklı uygulamalarla riskleri en aza indiriyor..Garanti şartları, süre ve diğer detayları
Carbook.com.tr adresinden öğrenebilirisiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara