Moto Guzzi, tarihi fabrikasını ziyarete açıyor

 efsane motosiklet Moto Guzzi12 - 14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek “Moto Guzzi Open House” ile kapılarını motosiklet tutkunlarına açacak tarihi fabrika; 2014 Moto Guzzi serisiyle test sürüşleri, üretim hatlarında rehberli turlar, ekstrem ve büyüleyici özel gösterilere ev sahipliği yapacak.
Motosiklet dünyasının en eski ve saygı duyulan markalarından
biri olan Moto Guzzi’nin Mandello del Lario kıyısındaki Via Parodi’deki tarihi fabrikasında 12 - 14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek etkinlik için son hazırlıklar devam ediyor. 
12 Eylül Cuma günü saat 13.00’de Via Parodi 57’deki ünlü altın kartallı kırmızı kapı, benzersiz bir fabrikayı ziyaret etme deneyimin keşfetmek ve yeniden yaşamak isteyen motosiklet tutkunlarını ağırlamak için açılacak.
 
Etkinlik ziyaretçileri, restorasyon sonrası antik görkemiyle müzeye dönüştürülen fabrikada rüzgar tüneli ve Guzzi-Parodi MGS01’e kadar teşhirdeki 150’den fazla motosikletin endüstriyel tasarımı ile 1921 yapımı ilk Normale modelini yakından inceleme fırsatı bulacak. 
Ziyaretçiler ayrıca California 1400’den çeşitli versiyonlarında geliştirilmiş V7’e kadar 2014 serisindeki ana modelleri ücretsiz test etme şansı bulacak ve Lecco ve Varenna girişine kadar motosiklette test sürüşü yapabilecek.
“Moto Guzzi Open House” etkinliğinde en çok ilgi çekmesi beklenen özeliklerden biri de Custom Alanı. Motor tutkunları burada sadece 2014 serisindeki öne çıkan modellerin yanı sıra en ünlü “Custom Made Atölyeler” tarafından küçük ve büyük blok tabanlar üstüne yapılan özel üretimleri de inceleme imkanına sahip olacak: RossoPuro, South Garage, Millepercento ve Alman Radical Guzzi motosikletler. Kitapçıda ise 2015 moda ve aksesuar koleksiyonunu tanıtan çok sayıda yeni makale yer alırken önceki koleksiyonlar outlet fiyatından satışa sunulacak.
Mandello’daki misafirperverlik ve sıcak karşılama ruhuyla bu yılki ziyaretçiler, Lido alanında Lario’nun en güzel manzaralarından biri eşliğinde yıldızlı bir gece altında kamp yapma imkanına da sahip olacak.
 efsane motosiklet Moto Guzzi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara