GO Motorsport, Avrupa'da 2, 3 ve 4'üncü sıraları aldı

 Go Mpotosrsport avrupa da başarılıGo Motorsports Porsche GT3 Cup Challenge Orta Avrupa serisinin son yarışında Çek Cumhuriyeti’ndeki Brno pistinde yarıştı. Sezon sonu klasmanında iki pilotumuz podyumda yer alarak, başarılarla geçen sezonu taçlandırdılar.

Cengiz Oğuzhan, Cenk Ceyişakar ve Yadel Oskan ülkemizi başarı ile temsil ettikleri Porsche GT3 Cup Orta Avrupa serisinin son yarışı için Çek Cumhuriyeti’nin Brno pistinde idi. Bu son yarış, sezon sonu klasmanı için büyük önem taşıyordu. Silver kategoride yarışan pilotlarımız genel klasmanda ilk 3 içinde yer almak için mücadele etti.

Sezon boyu sergiledikleri performans ile elde ettikleri başarıları genel klasman derecesi ile taçlandırmak isteyen pilotlarımız iki yarış koştu. İlk yarışta Cenk Ceyişakar birinci olarak kürsüye çıkarken üçüncülük basamağında Cengiz Oğuzhan yer alı. Diğer pilotumuz Yadel Oskan ise dördüncü olarak yarışı tamamladı. İkinci yarış Porsche’lere yakışan bir mücadele içinde geçti. İkinci yarışta ülkemizin bayrağını Cengiz Oğuzhan üçüncülük kürsüsünde dalgalandırdı.

Bu sonuçlarla 7 ayaktan oluşan ve dünyanın en iyi tek marka kupası serilerinden olan Porsche GT3 Challenge Orta Avrupa Kupası’nın sonuna gelinmiş oldu. Bu sezon da ülkemizi Avrupa arenasında basarıyla temsil eden takımımız, Porsche yarış serileri " official team " unvanını almıştı. Yenilenen 4 adet Porsche 997 GT3 cup aracı, 10 yarış hafta sonu, 20 sprint ve 3
 
dayanıklılık yarışı ile yoğun ve yorucu bir sezon geçiren ekibimiz elde ettiği başarılar ile ülkemizi gururlandırdı. Sezon sonunda Silver klasmanında Cenk Ceyişakar 195 puan ile ikinci, Cengiz Oğuzhan 180 puan ile üçüncü, Yadel Oskan ise 157 puan ile dördüncü oldu.

Takım ile ilgili bilgilere www.gomotorsporlari.com adresinden ulaşılabileceği gibi, güncel ve anında haberleri www.facebook.com/gomotorsporlari
sayfasından takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara