Şampiyon reklam

Ünlü Ralli Pilotu Simin Bıçakcıoğlu Fakir Veyron’un reklam yüzü oldu
 Şampiyona ralli pilotu reklam filminde oynadı Süpürge pazarının lideri Fakir,  Almanya’da geliştirdiği yeni ürünü Veyron ile toz torbasız süpürge pazarına yeni bir soluk getirdi. Üstün performansı, darbelere karşı yüksek dayanma gücü ve özel tasarımıyla tıpkı bir yarış otomobiline benzeyen Fakir Veyron, temizlikteki iddiasını yeni reklam kampanyasıyla ortaya koyuyor. Ürünün tasarım konseptiyle de
uyumlu olarak, “performansı çok rakibi yok” sloganın benimsendiği reklam filminin yüzü ise 2012–2013–2014 Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu oldu.
Hepimizin isteği tozdan kirden arınmış tertemiz evlerde yaşamak… Temizlik hem sağlığımız hem de estetik kaygılarımız açısından büyük önem taşıyor. En kısa sürede en etkili temizlik için ise sizin değil süpürgenizin güçlü olması gerekiyor.
 
İşte Fakir de yeni reklam filmi ile temizlik için tercih edilen elektrik süpürgesinde performansın ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Veyron; üstün manevra kabiliyeti, yüksek çekiş gücü, darbelere karşı dayanımı ve özel tasarımı ile kullanıcısına kendini bir ralli yarışındaymış gibi hissettiriyor. Bu özelliklerinden hareketle Fakir Veyron, yeni reklam filminde bir yarış otomobiliyle özdeşleştirildi.  
Yönetmenliğini Fırat Mançuhan’ın yaptığı reklam filminde 2012–2013–2014 Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu rol aldı. Ralli yarışına gönderme yapan filmin görüntü yönetmenliğini ise Engin Özkaya üstlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara