Hürsan Hidrolik Pres ve Takım

 Hürsan ekonomiye yön veriyorHürsan Hidrolik Pres ve Takım Tez. San. Tic. A.Ş.; hidrolik pres ve takım tezgah üretimi yapan bir firma olarak Türkiye ekonomisine güç katıyor..
1976 yılında Konya da kurulan firma, internet sitesinde kendini şu şekilde anlatıyor;
Kurulduğu günden bugüne müşteri memnuniyeti, kaliteli işçilik ve malzeme kullanılarak etik ticari anlayıştan ödün vermeden Hürsan ulusal bir firma haline gelmiştir. 39 yıllık tecrübeyi teknoloji ile sinerjik olarak sunmuştur.



Hürsan, deneyimli mühendis ekibimiz ile AR-GE bölümümüz kalite açısından yüzde yüz memnuniyet sağlamak için çalışmaktadır. Hürsan üretmiş olduğu CE belgeli makina ve ekipmanları 5 kıtada 33 ülkeye ihraç etmiştir.

Hürsan ulusal bir firma olmanın vermiş olduğu sorumlulukların farkındadır ve bundan sonrada sizlere aynı anlayışla hizmet vermeye devam etmektedir.

Misyon/Vizyon; Sektöründe 30 yılı aşkın tecrübenin verdiği güvenle Dürüstlük, Güvenilirlik ve Kaliteyi kendisine ilke edinerek ürettiği ürünleri Dünyanın dört bir tarafına kusursuz müşteri memnuniyeti ve düşük maliyet ile gönderen, bu şekilde ihracat oranını sürekli artırarak Hidrolik Pres imalatı Sektöründe Ulusal ekonomisine katkı sağlayan, HÜRSAN markasını tüm dünya ülkelerine sektöründe lider ve yenilikçi bir firma olarak dürüstlük, güvenilirlik, kalite ve ekonomik fiyatlarla bütünleştirmiş, Sahip olduğu ilkelerinden vazgeçmeyen, Başarılı teknik kadrosuyla oluşturduğu marka ve garantisi ile siz müşterilerinin sürekli yanında bulunan lider bir firma olarak tanıtmak.


Hidrolik pres imalatında dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek, Araştırma ve geliştirme çalışmalarımıza her geçen gün hız vererek ürün çeşitliliğimizi arttırmak ve verimlilik arttırma çalışmalarımızı sürekli kılmak, Siz müşterilerimizin istedikleri özel ürün taleplerine daha kısa sürede cevap verebilmek,

Sektörümüze yeni teknolojiler sunmak, Hem teknolojimiz hem de ürün estetiğimizle HÜRSAN markasını sektörde aranan seçkin bir marka haline getirmek, Ürün kalitemiz ve yüksek iş ahlakımızla müşterilerilerimizin ihtiyaçlarını en uygun fiyat, kalite ve zamanda sağlamak için çalışmalarımızı koordine etmek, Teknik personelimizi eğitimlerle destekleyerek sizleri; dürüstlük, güvenilirlik ve kalite ile tanıştırmak, Hidrolik Pres İmalatı sektöründe öncü bir kuruluş haline gelmek.

İmalatımız kullanıcı odaklı olup, müşteri istekleri doğrultusunda farklı özelliklerde ve ölçülerde tasarımlar yapılabilmektedir.

ÜRETİM, Bu tasarımlar SOLIDWORKS programı ile 3D olarak yapılıp, ANSYS programı ile mukavemet analizlerine tabi tutularak, onaylandıktan sonra imalat aşamasına alınmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara