Yerli otomobilin kupasında Pist Rekoru ve Birincilik Ayhancan Güven’in

 yerli oto V2 de yarışıyorV2 İstanbul Kupası 2015’in ikinci yarışı İzmit Körfez Pisti’nde düzenlendi. 20 ismin VOLKICAR araçlarla start aldığı yarışın galibi 17 yaşındaki Ayhancan Güven oldu. Ayhancan aynı zamanda 50.823’lik zamanı ile Körfez pistinde VOLKICAR ile yapılmış en hızlı tur zamanının da sahibi oldu.

1 Mart Pazar günü antrenmanlar ile güne başlayan pilotlar sıralama turlarının ardından 12:30’da yarışa başladı. İlk yarışın galibi 16 yaşındaki Ali Türkkan finalde attığı takla ile yarışı ancak dördüncü sırada tamamlarken, Ömer Rifaioğlu geçen yarış kıl payı kaçırdığı podyumun bu kez üçüncülük basamağında yer aldı. Emre Hasbay ise bir basamak tırmanarak yarışı ikinci sırada tamamlamayı başardı.
Yarışta Tunç Tin ve Burcu Çilingir Ürkmez üst gruplara çıkma mücadelesi verirken piste gelen izleyenlere harika geçişler ve görüntüler izlettiler. Yarış boyunca temaslar ve kazalar bir an olsun eksik olmadı. 

TOPLAM 10.000 TL PARA ÖDÜLÜ
 V2 Challenge’da şampiyona sonunda ilk üç basamağı elde eden pilotlar para ödüllerine kavuşacak. Şampiyona da birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazanacak. V2 İstanbul’un birincisini 3 yarıştan toplanacak puanlar belirleyecek. Final yarışı 8 Mart Pazar günü yine İzmit Körfez Pisti’nde yapılacak.
V2 Challenge Yarış Tarihleri
 22 Şubat Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti
1 Mart Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti
8 Mart Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti

Bilgi için: http://www.v2challenge.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara