En eğlenceli ve hesaplı yol

 Gezip görmek yolculuk yapmak..Güneşin yüzünü göstermeye, doğanın renk değiştirmeye ve hepimizin kış uykusundan uyanıp büyük şehirden biraz olsun uzaklaşmak için seyahat planları yapmaya başladığı bahar ayları geldi bile!
İlkbaharda her fırsatta şehirden kaçıp doğaya dönmek ve yeni yerler keşfetmek için artık haftalar öncesinde plan yapmanıza gerek kalmadı. Dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk
paylaşım ağı olan BlaBlaCar’la son dakika tatil yapmak, yeni yerler keşfetmek ve hafta sonlarını şehir dışında geçirmek artık çok daha kolay. Üstelik, BlaBlaCar’la kamp, doğa yürüyüşü, kültür ve fotoğraf gezisi yapmak ve güzel havalarda yeni yerler keşfetmek için ulaşım masraflarını dert etmenize de gerek yok!
BlaBlaCar’la yolculuklarınızı paylaşarak, yaz aylarında turist istilasına uğramadan Datça, Selimiye ve Bozburun’un koylarında güneşin keyfini çıkarabilir, Kapadokya’da balon turu yaparak baharın tüm renklerine tanıklık edebilir, bir hafta sonu Eskişehir Odunpazarı’ndaki tarihi evleri gezip Porsuk çayında gondol gezintisi yapabilir, Rum mimarisi izlerini taşıyan, sakin Cunda adasında kafa dinleyebilir ya da Mardin’in binlerce yıllık kültür geçmişine bir yolculuk yapabilirsiniz.
Baharı fırsat bilip hafta sonlarınızı doğa sporları yaparak değerlendirmeyi tercih edenlerdenseniz, Ballıkayalar’da doğa yürüyüşü yapabilir, Fethiye Cennet koyunda kamp kurabilir, Sakarya Doğançay deresi ya da Yalova Erikli yaylasında bol bol fotoğraf çekerek doğanın binbir rengine tanıklık edebilirsiniz.

Şehirler arası yolculuğa hesaplı ve eğlenceli çözüm
18 ülkede milyonlarca insanın yolculuk şeklini değiştiren BlaBlaCar, Türkiye’de de şehirler arası yolculuğa yeni, hesaplı, eğlenceli ve sosyal bir çözüm getiriyor. Üstelik BlaBlaCar’la artık son dakika tatil planlamanın özgürlüğünü ve rahatlığını da yaşayabilirsiniz! BlaBlaCar’ın ücretsiz mobil uygulamasını yükleyip profilinizi oluşturduktan ve yolculuk arkadaşlarınızı seçtikten sonra, tatilinizi planlamaya başlayabilirsiniz.
10 milyondan fazla üyesiyle dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk paylaşım ağı BlaBlaCar, aynı yöne giden sürücü ve yolcuları bir araya getiriyor, yol masraflarını kişiler arasında paylaştırarak seyahati herkes için daha hesaplı hale getiriyor. Ayrıca, yeni insanlarla tanışarak eğlenceli bir yolculuk yapma fırsatı da sunuyor.
Yolculuk paylaşım mobil uygulaması BlaBlaCar ile yolculuk yapmanın kişi başı ortalama fiyatları ise yaklaşık olarak şöyle: İstanbul –Eskişehir arası 23 TL, İstanbul-İzmir arası 43 TL, Ankara-Fethiye arası 44 TL, Eskişehir-Ankara arası 19 TL, İstanbul-Ayvalık arası 42 TL ve Ankara-Nevşehir arası 22 TL.
Peki, bahar aylarında hafta sonlarını şehir dışında geçirmek için size engel olan ne? BlaBlaCar'la yolculuğunuzu planladıktan sonra, size düşen sadece ufak bir bavul hazırlayıp içine birkaç rahat kıyafet ve fotoğraf makinenizi atmak!
BlaBlaCar Hakkında:
BlaBlaCar aynı yönde şehirler arası yolculuk yapan sürücü ve yolcuları bir araya getiren ve yol masraflarını kişiler arasında paylaştırarak seyahati herkes için daha ekonomik ve keyifli hale getiren bir şehirler arası yolculuk paylaşım ağı. Avrupa’da her ay 2 milyon kişi BlaBlaCar ile yolculuklarını paylaşıyor.
Ücretsiz Iphone ve Android mobil uygulamaları detaylı üye profilleriyle güvenilir bir topluluk yaratmak için geliştirildi. Ayrıca her üye ne kadar konuşkan olduğunu da “Bla”, “BlaBla” ve “BlaBlaBla” derecelendirmeleri ile önceden belirtebiliyor. Şirketin adı da buradan geliyor!
Dünyada milyonlarca insanın ulaşım anlayışını değiştiren yolculuk paylaşım uygulaması BlaBlaCar 2014 Eylül ayı sonunda Türk kullanıcılarla buluştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara