COLUMBIA OMNI-SHADE TEKNOLOJİSİ İLE GÜNEŞİN ZARARLI IŞINLARINDAN KORUNUN!

Teknoloji ve şıklığı bir araya getirerek outdoor giyime yeni bir soluk kazandıran Columbia’nın üstün teknolojili ürünleriyle, açık havanın tadını çıkarırken güneşin zararlı ışınlarından korunmak elinizde...
Devrim yaratan teknolojileri ve şık tasarımlarıyla rahat giyim anlayışını yeniden dizayn eden Columbia, Güneşin zararlı ışınlarına karşı geliştirilen Omni-Shade teknolojili ürünleriyle ilgi görüyor.
Omni-Shade teknolojisine sahip ürünler, zararlı UV ışınlarının cilde ulaşmasını engelleyerek, güneş altında keyifli saatler geçirmeye imkan sağlıyor. Bu teknoloji UVA ve UVB ışınlarının önünü keserek, cilde zarar gelmesini önlüyor.
Columbia’nın yüksek teknoloji ve konfora sahip ürünlerine Columbia mağazalarından ve www.columbia.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
COLUMBIA
Dış giyim, ayakkabı, aksesuar ve ekipman pazarlarının önde gelen yenilikçi firması olan Columbia Sportswear 1938 yılında Portland, Oregon’da kurulmuştur. Columbia ürünleri 100'den fazla ülkede satılmaktadır ve yenilik, kalite ve performans için uluslararası bir üne sahiptir. Columbia ürünleri, açık hava meraklılarını dış elementlerden korumak için geliştirilmiş yenilikçi teknolojilere ve tasarımlara sahiptir. Bu özelliği, konforu arttırır, ve açık hava etkinlikleri keyifli hale getirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara