KIA cee’d GT-Line basın toplantısı Facebook’tan canlı yayınlanacak

 en güzel otomobil fuarı
15. İstanbul Autoshow Fuarı’nın 21 Mayıs’ta yapılacak VIP basın açılışı gününde Erin Heatherton rüzgârı esecek. Dünyaca ünlü manken Erin Heatherton’ın, ilk kez görücüye çıkacak olan KIA cee’d GT-Line modelini tanıtacağı basın toplantısı, KIA Türkiye Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.


KIA, 15. İstanbul Autoshow Fuarı’nın açılışında çok konuşulacak bir etkinliğe imza atıyor. Güzelliği ve başarısı ile dünya podyumlarının en gözde mankenlerinden biri olan Amerikalı Erin Heatherton KIA için İstanbul’a gelerek, ilk kez görücüye çıkacak olan KIA cee’d GT-Line modelini tanıtacak.

Erin Heatherton’ın katılacağı basın toplantısı, fuarın 21 Mayıs 2015’teki VIP basın açılışı gününde saat 12.45’te gerçekleştirecek. KIA, Erin Heatherton’ın renk katacağı bu özel toplantıyı, herkesin aynı anda tanık olabilmesi için Facebook’tan canlı yayınlayacak. KIA Türkiye Facebook sayfasını (http://www.facebook.com/kiaturkiye) ziyaret eden otomobil severler, toplantıyı baştan sona canlı olarak izleyebilecekler.

KIA 15 araç sergileyecek ve benzersiz dijital deneyimler sunacak


15. İstanbul Autoshow Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 22-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. KIA, Autoshow Fuarı’nda birbirinden etkileyici modellerini sergileyecek. Binek modelleri Picanto, Rio, cee’d, sportif görünümlü cee’d GT-Line ile yenilenen cee’d’in yanı sıra, SUV modelleri Soul, Sportage ve Sorento olmak üzere toplamda 15 araç KIA standında yer alacak.

KIA, hazırladığı yenilikçi dijital uygulamalarla da standını ziyaret eden otomobil severlere benzersiz deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor. Sorento aracı dijital ortamda kullanıyor hissi yaşatacak olan “Drive to Adventure” uygulaması, dijital sergileme alanında konumlandırılacak büyük bir kürenin içinde 360 derece yürüyüş ile geleceğin artırılmış gerçeklik dünyasını yaşatacak “Follow the Tiger” uygulaması ve Sorento aracın hologram olarak 360 derece görüntülenebileceği, el hareketleri ile fiziksel-dijital etkileşimine imkan tanıyan “Hologram Box” uygulaması, KIA standını ziyaret edecek meraklı otomobil severlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

KIA, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 5. Hol’de otomobil severleri bekliyor.

Basın Toplantısı Canlı Yayın Programı

Tarih: 21 Mayıs 2015 Perşembe
Saat: 12.45
Yayın Platformu: KIA Türkiye Facebook Sayfası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara